Şimdi Ara

yumatu iq plus manuel kanal arama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
16.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eskiden televizyonun herhangi bir kanalını açıp orada istediğimiz gibi sırayla arama yapıp tamam dediğimiz kanalı oraya kaydedebiliyorduk, aynı şekilde reciver ile uydu yayını izlediğimiz yerlerde böyle arama yapabiliyormuyuz?



  • Arkadasim biraz daha açarmisin konuyu ?
    ben en son tanıdıgıma Yu-ma-tu iq plus kurmustum ve bu cihazdan inanilmaz sogudum. çünkü favori kanal listesi bu cihazda olusturamiyoruz. daha dogrusu favori kanal listesi degilde istedigimiz kanallari normal sıraya (genel liste) sokamiyoruz. onuda gectim favoriye aldik diyelim receiver'i kapatinca bu seferde genel aciliyor liste yanı favorilerde başlamasi tam bi fiyasko receiver.
  • Sormak istediğim ince ayar galiba. Mesela şuanda birkaçyüz tane kanal var. Ben kumandadan 28inci kanalı açıp orada cnbc-e yi arayıp kaydetmek istiyorum sadece. Fakat yapabildiğim şey menüden kanal aramalarında arama yapmak, buda kendikendine birsürü kanal bulup kaydetmeye yol açıyor, bunu istemiyorumki. Başka bir örnek; diyelimki bugün yeni bir kanal yayına başladı ve ben "sadece" bu kanalı arayıp kaydetmek istiyorum fakat bunu yapamıyorum çünkü arama bölümüne girince kendi kendine yeni veya kayıtlı olmayan kanalları buluyor, bende kaydetmek istediğim yeni kanalı bulduysa hepsini birden kaydetmek zorunda kalıyorum.
  • Dostum Yu-ma-tu'nun yanı yukarda da yazdim menusu kısıtlı yani kullaniciya menü özelliklerinden hitap etmiyor. tek kanal arama yapamiyorsun. bütün kanallari arama yapar , mesela listeden kanal silemiyorsun , SAKLA diye sacma bi olay var Vs vs ben senın anlatmak istedigin olayi anladim ama yok işte olmuyor bu yumatu'da.
    tabii tek çare olarak Pc'den rs232 kablo ile hazir kanal listesi ayarlayarak önce pc'de, sonra makineye atmak. ben detaylari tam bilmiyorum ama google'da arastirma yaparsan galiba bu olaydan şikayetci olan bir cok kişi oldugunu düşünüyorum.
  • Kanal aramayı girin,
    Tp eklemek bölümüne geçin(sarı),
    İlgili tp'ye gelin,
    TP tarama butonuna basın(kırmızı),
    Seçeneklerinizi belirleyin,
    İstediğniz neticeye ulaşın.

    Ayrıca Kanal listesi düzenlemekte sorununuz var sanırım,
    Kanal listesi düzenlemeye gelin,
    Değiştir konumuna geçin(sarı),
    kanallardan hangisine müdahele edecekseniz verilen renk koduyla müdahele edin.
    Kırmızı=silmek , Beyaz=yer değiştirmek gibi

    İnanın, biraz cihaza alışın, çok popüler görünen diğer cihazlardan çok daha iyi olduğunu keşfedeceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.