Şimdi Ara

yumatu hd mini aldım. çanaksız nasıl izlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. hiç birşey anlamıyorum lütfen yardım edin. yumatu hd wifili alıcı aldım. wifiyede bağladım Turksat kanallarını nasıl izleyebilirim internet üzerinden. çanağım yok. normal yerli kanalları açsa yeter. ayarlara baktığımda dqcam,cccam,newcamd var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba hocam özel server alacaksın internetten izlemek için yayınları. yani ıptv yayını alıp o şekilde izleyebilirsin yoksa izleyemezsin internetten. eğer cihazın ethernet kablo girişi varsa o şekilde izlersen daha çok verim alırsın. IPTV desteklediği yazıyor mu muhtemelen destekler özel bir link alıp onu cihaza kaydedip internetten izleyeceksin.
  • hocam baktım şimdi iptv yokmuş cihazda :( boşa aldım sanırım. tivibu alsam nasıl olur sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

    hocam baktım şimdi iptv yokmuş cihazda :( boşa aldım sanırım. tivibu alsam nasıl olur sizce

    keşke biraz araştırıp o şekilde alsaydınız iyi olurdu ama neyse dediğiniz olur hocam benim arkadaşımda kullanıyordu bir ara bahsetmişti hem internet hem uydu yayını gibi bir şeyden araştırın hocam ona göre karar verirsiniz. tv box alsaydınız direk tv ye bağlar sağlam bir link alıp onu ekleyip cihaza güzel bir şekilde izlerdiniz. elinizden çıkarma ihtimaliniz varsa çıkarın android tv box alın derim. yada tivibu da olur. tabi siz bilirsiniz karar sizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.