Şimdi Ara

Yulgang2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek kelime ile... evet.. :) @LawLess437
  • Açıldığı günden yana oynuyorum tek başladım 1 hafta sonunda bırakacağım oyun arkadaşlarımın gelmesi ile şu an 7 kişi devam ettiğimiz eğlenceli bir hal aldı. 6 gb ram olmasına rağmen pcde full sürümü düşük olarak çalıştırmakta zorlanıyorum. Aslında sadece kalabalık savaş yerleri ve şehirlerde kasma oluyor ama zaten savaş yerleri önemli asıl. kasılması dertli değil harita üzerinden görev yaparak ya da slot keserek level alıyorsunuz zaten. Meslekler ve farm sistemi gibi uğraştırıcı yanları var şahsen bir türlü meslekler ile uğraşmıyorum hatta arkadaşlarımda uğraşmıyor hem çok para gidiyor hemde bir türlü tam anlamı ile kavramış değiliz.

Oyun pvp ağırlığı bol bir oyun hemen her çeşit pvp mevcut. zindanları boss kesimleri klanlar, partiler ile birlikte güzel geçiyor. Perşembe gününden sonra oyun tam anlamı ile başlayacak sanırım. Karakterlerin eksi artı yönleri mevcut uçurum olmasa da mesela 45e kastığım okçuyu küfür ederek bıraktım sebebi özellikle kasıyor ise pk haritalarında pc vay halinize okçuda zaten non target oyun oklarında ve skillerden kolay kaçılıyor bir de savaşçılar partilerin arasına çekerek çıkmana engel oluyor kimse de gelip çıkarmazsa zaten sen çıktıkça geri çekiyorlar

Arkadaşlarım ile güzel vakit geçirdiğim bir oyun hepsini ben başlattım fakat nedense bir türlü tam ısınamadım kocaman haritalarda görev peşinde koşmaya alışık değilim sanırım ya da tamamen psikolojik oyunun haritası içimi bunaltıyor dışarıda hava güzelken oyunda dolanasım gelmiyor

EK: Oyun sırasında elektiriklerim kesilmişti modem de kapandığı için disconnect oldum tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxeII -- 23 Temmuz 2014; 7:59:19 >

• İndiriyorum hemen

Hocam bu arada tüm mmorpg oyunlarında okçuyu seçerim ayrı bir sempatim var çok mu useless kalıyor diğer sınıflara göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che Guevara.

İndiriyorum hemen

Hocam bu arada tüm mmorpg oyunlarında okçuyu seçerim ayrı bir sempatim var çok mu useless kalıyor diğer sınıflara göre?

Wow dışında çoğu oyunda bi eksiklikleri var bende farkettim wowda ateş ediyo ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che Guevara.

İndiriyorum hemen

Dostum ben hep ninja, asas tarzı karakterler kullanırdım bu oyunda okçuya sempati duydum o karakteri seçtim. Karakterin skilleri kullanımı gerçekten çok hoş fakat ben mevcut bilgisayarım ile ilerletemedim. Okçu kullanacaksanız ping, lag, kasma gibi dertlerinizin olmaması lazım. Hedefi takip eden skiller sınırlı gerisini sizin tutturmanız lazım. Eğlenceli bir karakter fakat partisiz pk haritalarında heba olacak da bir sınıf çünkü karşı tarafta anlattığım gibi savaşçıların kendine çekme skilleri var partilerinin arasına geçebiliyorlar ok mesafesinden sizi onlara dikkat edeceksiniz artık biraz. zorluk çıkartan yönleri olsa da gerçekten benim kullanırken hoşuma giden bir karakter yinede

• alfa testte bende okçu oynadım 40 küsüre kadar kastım, pve'de süper bir sınıf, hiç damage almadan mob kesebiliyorsunuz, şu an mage ile devam ediyorum bir de mage denemek istedim, okçudan daha fazla damage alıyorsunuz ama kasarken daha rahat.. ilerleyen seviyelerde güzel de bir klana girerseniz değmeyin keyfinize.. oyundan çıkmak istemezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrdms -- 23 Temmuz 2014; 21:28:39 >
  • pwrdms P kullanıcısına yanıt
    İşte benim kafadan birisi hatta benim classtan :D bende mageyim suan.
    Pvp de mageler tam bir arsız bela oluyor uzaktan vuruyor sağa kaçıyor sola kaçıyor kritik vuruyor :D
    Yakalandı mı biraz defanstan dolayı ağlıyor ama tam bir eğlence classı
  • 9gb indirdik hata verdi tekrar yükleyin diyor
  • valla indirdim 3 saatte 10 dk da kurması vs ama beğenmedim nerden bakarsan bak 6 7 yıl önce ki oyun 2014 oyunu değil kabak gibi sırıtıyor yada bendemi sorun var çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

valla indirdim 3 saatte 10 dk da kurması vs ama beğenmedim nerden bakarsan bak 6 7 yıl önce ki oyun 2014 oyunu değil kabak gibi sırıtıyor yada bendemi sorun var çözemedim

Lite sürümünü indirmiş olabilirsin ama full sürümde de grafikleri yeterli değil.Non target olmasa oynanırdı beli oyun.
  • valla anlamadım gitt beni gıcık eden grafik değil 9.5 gb indirdim lite değil özellikle 1080p vs herşeyi açtım beni asıl gıcık eden aionda (full ayarlarda )40 50 fps oynarken bu oyunda nasıl bi optimizasyon varsa bu grafiklerle kasıyor neyse bu nasıl iş piyasada oyun yok valla arc obt sini bekliyom oda aşırı derece seni guild vs bağlıyor gibi duruyor uzaktan
  • Oyunun grafikleri bir cok mmoprg ye gore cok dusuk ama eglenceli olabilir.

Ben buyucu actim acmaz olaydim oyunu o yuzden birakmistim hangi yetenege tiklarsam tikliyim hep mor efekt yolluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    40 lvle yakın değişiyor efectler . özellikle 40 tan sonra Kung fu Yapıyor etrafa ateş saçıyor mage :D
  • Non target olmasa Knight online derlerdi bu oyuna baksana yapımcıya Mgame.
  • Yükledim açıyım bi karakter bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yulgang

Non target olmasa Knight online derlerdi bu oyuna baksana yapımcıya Mgame.

Knight ve Hero çıktı gerisi çok kötü bence.Gelecek olan Kingdom Online ve Yulgang 2 kötü bence.Türkçe oyun kalitesini PWE ve Gameforge yükseltti diyebiliriz.
  • Peki şöyle birşey söylesem ;

Clanınız vart ve konusma platformları genelde Pc ye kasar neden ? Ücretsiz ve rekalm dolu oldukları için.

Çözümü mü ?
    Yulgang2 Team speak üyeliği satın almış ve her clanı buraya ücretsiz olarak çağırıyor.Ayrıca istediğiniz anda buradaki Gm mod veya başka sıfatta ki yöneticiler ile görüşebiliyor ve sıkıntınız var ise söyleyebiliyorsunuz.

Facebookta Post geçildi ancak yorumlara cevap veren yok mu ?

Moderatörler en fazla 3 saat içerisinde cevap veriyor.

Ticket attınız aylarca bekleyecek misiniz ?

max 24 saat.

oyun türkçe mi ?

hemde her cümlesi.

Ben yeni doğan bir efsaneden bahsediyorum arkadaşlar :D böyle ortamı türkiye 2004 te açık beta diye yutturulan bir oyunda gördü :D tahmin ediyorsunuz bu oyunu değil mi :D işte bir efsane doğuyor ve benim aynı sizin kafada mmo dan anlayan ws attığımda üstüne bir sigara yakacak rakiplere ihtiyacım var :D

• amops2 A kullanıcısına yanıt
    şöyle birşey var :)
    yukarıda birkaç trailerde çalıp hazırladığım video var :D
    Onların arasında bir tane mage var :D hah işte o seviyeye geldiğinde yani oyunun değer vermediği 60 lvldir bu. işte o 60 lvlde pvpde pc efect yağmuruna tutuluyor.

lütfen arkadaşlar bu oyun lol ün knight onlinenin karahanın metin2 nin tera nın aion un aklınıza gelecek çoğu oyunun üstüne geldi ve bu oyunlarun efectleri yulgang 2 ile yarışamıyor. ancak dediğim gibi level ne kadar artarsa ki bu 2 hafta sürer (max 60) bu süreden sonra ya arenadan yada pvp den çıkamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yulgang -- 25 Temmuz 2014; 0:30:30 >
  • Oyunu bırakmış olsam da (yönetimle ilgili sorunlardan dolayı.) sizlere bilmediğiniz ve anlamadığınız grafik olayını anlatmak istiyorum.

Bu oyunun yüksek bir sistem isteme nedeni, kullanılan harita çizimleri ve bulunan atmosferden değil. Çok hızlı oynanışa ve çok fazla görsel skill efekti olmasından dolayı.
    Hava skilleri denilen skillerde bi skill atıyorsunuz, kocaman bir ejderha uçarak gidiyor (savaşçı hava skilli.).. Her classın 2şer tane hava skilli var ve bunları toplu alanlarda atınca feci fps düşüşleri yaşanıyor. Skill efektleri ve oynanış mekaniğinin daha iyi ayarlanması gerekiyordu. O sitede yazan özelliklere bir laptopta sahipseniz kalkışmayın bile, yarı yarıya performans düşüşü yaşamış bir halde oynuyorsunuz. :) (Wildstar'ı fena sayılmayacak 30-40 arası fps ile oynarken bu oyunda 30'a çıktığımı bomboş yerlerde bile göremedim diyebilirim.)

Oyun denemeye değer fakat çok sağlam bir bilgisayarınız yoksa pek zevk alacağınızı düşünmüyorum. Yönetim konusunda da iyi olduklarını düşünmüyorum. Ha yinede deneyin görün, belki belli kişileri kaybettikren sonra akıllanmışlardır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGreenleaf -- 25 Temmuz 2014; 0:48:14 >

• İyi güzel anlatıyorsunda ben 25 levele kadar oynadım ve oyunu hiç beğenmedim.Oyunun son seviyede sundukları çok iyi olabilir ama hem grafikleri hem skill efektleri hiç güzel gelmedi bana.Bunaltan atmosferi ve görevleri , çok zor pve , vuruş hissi vermeyen skiller beni oyundan soğuttu.Yönetim umrumda değil oyun güzel olmadıktan sonra hoşuma gitmedikten sonra yönetimi iyi olsa kaç yazar.Non target bu oyuna yakışmamış.Non target yapıyorsun 3-4 tane yaratığı toplayıp kesemiyoruz.Skill efektleri uzaktan güzel görünüyor ama vururken hissetmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Temmuz 2014; 1:42:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.