Şimdi Ara

Yüksel caddesi gene kavga...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta Fb-Gs maçını izlemek için gitmistim gene baktım dolmus her yer,gittim bira aldım 3 tane otelin önündeki bos yerde iciyodum daha sonra gol olunca cafelerin oraya geçtim,durağın yanında cafelerin karşısında içiyorum,neyse 17-18 yaslarında biri geldi al biranı git lan dedi,ne diyonla deyince al biranı git dedi bu sefer,
    O arada bir arkadaşı geldi oturuyorum hala 2 kisiler tam yanımdalar,neyse bu da burda icilmiyor falan filan konusuyo ben dedim burda ictim hep burda da icecem.Ondan sonra bu ergenlerin başı geldi 30 lu yaşlarda bi tip yanına 3-4 tane ergeni toplayıp bitirim havalarında gezen yağ fıçısı.Hayırdır dedi,ne hayırdırla dedim,ondan sonra saldırmaya basladı,diğerler de arada çaktırmadan vuruyor :) Tırsak bir yancı anlıycagınız.Neyse 3-4 tane vurdu bu,bi tanesi gözüme geldi ama cok hafif bir sisme var yani iri bir tip ama boş yani bildigin yağ fıçısı.Neyse gard aldım kapısmak için kafamda da galatasaray atkısı vardı sarmıstım,atkıyı cıkardım(göremiyodum pek çünkü)Gard aldım herife saldıracam bu yancıları beni tutuyor.Neyse millet cıkınca cafelerden ayırdılar,o arada iyi bir küfür ettim dönmedi.Al biralarını git demiyor mu hala herif,o sinirle poşetin içine sakladıgm bıçağı cıkardım yaklasmayınlan diye bagırdım hepsi geriledi bu bebelere bakarken o yag fıcısı bıcagı vuramayacagımı düsünmüs heralde ki kemeri cıkarmıs arkayı döndüm sallıyo suratıma :) Bıçağı tam kalbine doğru hedefledim o sinirle,geri çekilmese giderdi,neyse ta bi o korkuyla bu fıçı geri geri kaçarken mantarlara çarpıp düstü :D yerden de kalkmadı epey bi süre cünkü düstügünde gidip saplasam mı diye düsündüm ama arkamı kontrol etmem gerekiyodu döndüm bu ergenler bira şişelerini alıyor,bana atacaklar ya :)Neyse baktım herifler kalabalıklaşıyo(Atkı falan cıktı millet ankaragüclü sanıyo beni :D)Direk kaçmaya basladım ama tam komedler bira şişelerini bi atıyolar sırf yancılıgına yani adam görüntü olsun diye atıyo ulan o kadar yakın mesafeden atmadın ne ortalıga artisligine atıyosun pesimden.Neyse Allahtan o yağ fıcısı geri geri kacarken düstü mantara carpıp kafayı falan iyi vurdu sinirim gitti biraz.Ama asıl anlamadıgım bu yobazlar nasıl bu kadar dikiliyor millete.Olay aynen böyle olmustur yalan yoktur arkadaşlar.Yükselin sonundan girişine kadarda kovaladılar o fıçıdan başka saldırabilecekto yok gerçi artislik yapıyolar işte :)Sonra durdum merdivenlerin orda elimde bıçakla defolup gittiler :D

•  Yüksel caddesi gene kavga...
    olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Yüksel caddesi gene kavga...
    olmuş

La siz ne gereksiz insanlarsınız,şurda bişey anlatıyorum burdaki asosyal bebelerle karıstırdın herhal...
  • ve hiç polis yoktu...csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

ve hiç polis yoktu...csb

Yüksel caddesinin sonunda Galatasaraylıların takıldıgı mekan var sürekli,Hiç polis yoktu orda cafe sahibi tanıdı artık beni gittigin vakit sorarsın pazar günü olay olmus diye,geçen hafta ankaragüclüler bütün mekanları taslayıp ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehan4764

quote:

ve hiç polis yoktu...csb

Yüksel caddesinin sonunda Galatasaraylıların takıldıgı mekan var sürekli,Hiç polis yoktu orda cafe sahibi tanıdı artık beni gittigin vakit sorarsın pazar günü olay olmus diye,geçen hafta ankaragüclüler bütün mekanları taslayıp ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler.

geçen hafta bende vardım,kavga çıktı gine polisler hemen biber gazı sıkmaya başladı,bu maçta daha fazla polis olur,neyse olmuş diyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrehan4764

quote:

ve hiç polis yoktu...csb

geçen hafta bende vardım,kavga çıktı gine polisler hemen biber gazı sıkmaya başladı,bu maçta daha fazla polis olur,neyse olmuş diyelim.

Yükselin sonundan başına kadar bira attılar bitince şişeleri durdum gelmediler :) elimde bıçakla kostum o kadar 1 tane polis yoktu keske olaydı beni de bunları da alaydı.i

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.