Şimdi Ara

Yüksek Seste Ezan, Cehenneme Dönüşen Ev Ortamı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir ses kaydı atsana nasıl okuduğunu tarif etmeye uğraşana kadar. Vacaroo'ya gir kaydet gönder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Çok Lazımdı da " , Müslümansan Camiden Ezandan rahatsız olamazsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar çok kâfir varmış bu forumda.

Ezan, Cami'ye davet nişanıdır.

Rahatsız olanlar Kuzey Kore'ye gitmelidirler. Orası ateisttir. Ve Türkiye'deki kâfirler için uygun bir yerdir.

• Müslümanlar müslümanım demek için ezanı ölümüne savunurlar.Oysa ki kendileri de bilir farz olmadığını

• bu birazda çevreye göre değişiyor. kiradayken çok pahalı bir semtte oturuyordum, cami eve 50 metre uzaklıktaydı ve hiç rahatsız etmiyordu. hatta çoğu zaman sesi bile farkedilmiyordu. sonra ev almak için biraz ortalama yere taşındım ve cami yine 50 metre uzaklıkta ve megafon son ses açılıyor şu ana kadar 5 tane megafon değiştirildi. iki evdede 50 metre uzaklıktaki ses farkı inanılmaz farkediyor. nenem benim eve gelip kalamıyor, kendisi dine önem veren birisi ama 80 küsür yaşında olduğundan megafondaki aşırı yüksek ( belki son ses ) sesi nedeniyle gelip kalamıyor. zaten her 300-500 metrede cami var, sesi ona göre ayarlasalar hiç sorun olmayacak. bazılarıda dinsizler diye atıp tutuyor. ezan yasaklansın filan denilmiyorki, sadece sesi makul seviyede olsun deniliyor. ben ne yapayım 1 km uzaklıktaki caminin ezan sesini? evimin 50 metre uzaklığında cami var zaten. mesela ezan okunurken caminin yanından herkes hızlıca geçiyor megafon sesi çok açıldığından. ses seviyesi düzenlensin yeter.

• Eskiden ses az gelirdi. Davetkar, rahatsız etmeyen, rahatlatıcı bir hissiyatı vardı. Şimdi minareler stres atma yerine döndü. Kıç yırtarak ezan okunmaz.

• Hocam yanlış anlama ama 3. Paragraftan sonrasını okuyamadım, daha yeni kendime gelebildim. Çok iyi anlatmışsınız aklıma geldikçe gülüyorum
  • Bizim bulunduğumuz noktaya çok yakın üç cami var... Yaz aylarında cinnet geçiriyorum...  

• bazı hocalar bilerek yapıyor ses ayarlarıyla oynuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.