Şimdi Ara

Yüksek Sesle Gece Televizyon İzleyen Komşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her akşam aksatmadan saat 21:00 ile 01:00 bazen daha geç saatlere kadar haber kanallarını izliyor. Duvara vuruyorum yok,binaya taşınalı bir sene olmadı tanımam etmem,merhaba merhaba. Yaşlı bir amca var. Ne yapabilirim? Polisi aramayı düşünüyorum çünkü erken yatıp,erken kalkıyorum veya zabıtaya mı şikayet etmeliyim? Para cezası olduğunu biliyorum. En azından uyarı alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Git düzgünce uyar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis çağırmakla da düzelmiyor. Cagirdim sonuç alamadım. Sert bir dille uyarman lazım ama amca diyorsun o zaman efendi bir şekilde rahatsız olduğunu söyle. Para cezası kesmemişlerdi ben aradığımda. Hatta şu an pazar günü akşam 9 buçugunda apartmanda tadilat var. o kadar irrite oluyorum ki şu gürültüden cahil anlayissiz insanların allah belasını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yandaki kezbanlarla çok kavga ettim gece 2 3 4 e kadar sohbet ettikleri oldu polisi aradım bi halt yapmadı kulak tıkacı kullanıyorum o bile etkilemiyordu artık. Geçen dönem çok kavga ettim de bu dönem daha başlamadı kavgalarımız bi daha yaparlarsa direk şikayetçi olacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.