Şimdi Ara

Yüksek performanslı oyunlarda olan drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel i5 9400f işlemci, GTX 1660ti ekran kartı, 2x8gb 2666mhz Ddr4 ram Asus tuf h310m gaming anakart, 480gb SSD, 600w power sistemim var.
    Alalı henüz 3 ay oldu bu PC ye göre çerez sayılacak oyunlar oynadım.(pubglite, csgo, fm2020, age of mytology, gta4 ... Vs)
    Sonra pubg satın aldım. Oyun ayarları yüksek girdim tam yüzeye inerken paraşüt açıldıktan sonra drop oldu 30 40 sn PC yanıt vermedi. Sonra düzeldi ve oyunu bitirdim. Ardından 2. Oyunda tekrar aynısı oldu ve crashdump hatası verdi. Ondan sonraki her oyunda aynı şey tam yere inerken oluyor, oyun kapanmazsa devamında hiç sorun olmuyor. Çok şey denedim bir türlü halledemeyince oyunu geri iade ettim.
    Malum mount and blade 2 çıktı bekliyordum ve aldım. Oyunun ortasında aynı bu şekilde 30 40 sn kadar PC dondu ve devam etti. Sonrasında her 5 dk ya bir her sahne değiştiğinde aynı sorun oluyor. Pubg ile benzerliği sistemim önerilen grafik ayarlarında 100 FPS üstü veriyor ancak pubg de yere inerken, mab2 de sahneler değişirken veya savaşın ortasında drop oluyor ve düzeliyor.
    Bugün anakarta bios güncellemesi varmış onu farkettim kurdum bir hevesle tekrar girdim oyuna yine aynı. SSD hata denetledim, disk birleştirme yaptım, tüm driverlar, Windows hep güncel, antivirüs taramaları normal. Afterburner uygulaması ile baktım drop olduğunda işlemci bazen %80 ekran kartı bazen %90, bazen her ikisi de %50 lerde, sıcaklıklar normal, yani ne zaman olacağı belli olmuyor. Bir kaç sn olsa dert değil 1 dk ya kadar tepkisiz kaldığı oluyor PC nin.
    Sorun ne bulamadım. Diğer oyunlarda hiçbir sorun yok.
    Hadi mount and blade yeni, optimizasyon sorunu vardır ama pubg çıkalı uzun süre oldu. Benim gibi sistemi olanlar, hatta benimkinden kötü olanlara da bakıyorum böyle bir sorun yok. Sorunun ne olduğunu saptayabilsem çözümü bir şekilde bulurum konuyu bu sebeple açtım arkadaşlar bilgisi veya önerisi olan varsa bekliyorum, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Sistem Düşük Fps
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.