Şimdi Ara

yüksek lvl nukeler veya nukeyi ii bilenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuhamméT

Hala toplanmışlar firesiz nukeri tartışıyolar.Arkadaşım fireye nuke getiriyolarsa demekki fire nukerde oluyomuş.Fire-Light-Bicheon bide üzerine +5 +6 armor yada pro keyfine göre set dizdinmi neredeyse wizard kadar güçlü vurur.

Yok müdür ben oyle kastım da olmuyor bende bir dönem fire-light-bicheon cu idim ama phy defans lazım olmazsa olmaz o yüzden fire-cold-bicheon şu anda en iyi böyle diye düşünüyorum 95 bugun 96 olur gayet güzel kasarken biraz zor oluyor ama pvp için yaradılmış bir build

Hala toplanmışlar firesiz nukeri tartışıyolar.Arkadaşım fireye nuke getiriyolarsa demekki fire nukerde oluyomuş.Fire-Light-Bicheon bide üzerine +5 +6 armor yada pro keyfine göre set dizdinmi neredeyse wizard kadar güçlü vurur.

Nukeri bilmiyosan bali knşma.. başka bi yerde bunu bali atma ortaya. Cold olmazsa nuke 1 hiçtir bu devirde ... insanlar nukeyi Snowa dayanarak açıyolar ... bilmiyosun saçma sapan yorumlar yapma

Coldsuz nuke bir hiçtir bunu Bil ..

Coldsuz bir nuker düşünemiyorum. Önüne gelene yatar. Fire aç diyen olmuşta nukerim magical defansa ihtiyacı yokki. Oyunda çok vurmakla adam olunmuyor. Fire>light>cold nukerleri Light>cold>bich nukerleri dayanamıyor. Bir division yedimi ..
    Savaş ve er meydanı bize mezar olmalı.
    H. Nihal ATSIZ
  • quote:

Cold olmayan bir nuker ne işe yarar ki ? Snow shield olmasın sen istediğin armoru giy warrior deler..

çünkü nuker en zevkli buildler arasında sroda

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

hangi buildi yaparsan yap zevk alacağın kesin tüm buildleri öneriyorum ben 98lv nuker sahibi olarak

çünkü nuker en zevkli buildler arasında sroda

+1

Orijinalden alıntı: dunque

quote:

Nukeri bilmiyosan bali knşma.. başka bi yerde bunu bali atma ortaya. Cold olmazsa nuke 1 hiçtir bu devirde ... insanlar nukeyi Snowa dayanarak açıyolar ... bilmiyosun saçma sapan yorumlar yapma

Sen önce yazmayı öğren.Benim burda açıklamak istediğimi anlayamayacağını biliyodum zaten.Hala da söylüyorum."fireye nuke getiriyolarsa demekki fire nukerde oluyomuş."

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• quote:

quote:

quote:

Sen önce yazmayı öğren.Benim burda açıklamak istediğimi anlayamayacağını biliyodum zaten.Hala da söylüyorum."fireye nuke getiriyolarsa demekki fire nukerde oluyomuş."

Cin olmadan şeytan çarpmaya kalkmışsın ancak senin arkadaşı uyarmaya hakkın yok. Yazdığın iletide bir sürü yazım yanlışı var.
    1)Noktadan sonra boşluk bırakılır.
    2)Burda değil burada olucak.
    3)Biliyodum değil biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 22 Temmuz 2009; 16:58:04 >
    Savaş ve er meydanı bize mezar olmalı.
    H. Nihal ATSIZ

• muhamed snn dedin anca ecsro da olur

Orijinalden alıntı: omeryen

quote:

Orijinalden alıntı: bloodsoul

sende acıkmı o skill?

Ewet Acık Dİğer Meteordan 2 kat büyük İnsanın İştahını Kabartıyor..tabi 83 Nükede İştah kabartıcı:D

96 lwl meteor varmıydı la

bu arada alakasız ama bu loaderin logosu dimi
     yüksek lvl nukeler veya nukeyi ii bilenler

• beyler komik olmayın bir nükerin vaz geçemeyeceği bir build varsa light dir bazıları fire cold bio diyor hadi hayırlısı ama şunu unutma şimdi light %18 galiba mag att weriyor p ratio da bir o kadar önemli fire yi tartışmam ama şunu söyleye bilirim ki bir nükerdekesin oalcak şey light dir diğer 2 si zevke ve yapmak sitediğin şeye bağlı vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SneaR -- 22 Temmuz 2009; 17:22:33 >
  • Yaw, en iyisi benim yaptığım. Açacaksın fire - cold - light - bicheon, kurtulcaksın bu tür tartışmalardan. Dördünü de açmayınca nukerin bir yönü hep zayıf kalıyor. Eskiden en yüksek level 80 iken böyle çarlar vardı. Fire - cold - light - bicheon önemli skilllerine bakılarak 75 level civarı yapılırdı. Bence bu build şimdi bile kullanılabilir. 100 level olamazsınız; ama kendi levelinizdeki herkesi yenersiniz.

Orijinalden alıntı: isimsizre

muhamed snn dedin anca ecsro da olur

+
    cold un verdiği fiziksel defansı nasıl karşılamayı düşünüyorsun?Snow söylemiyorum bile.Cold şart

Leyla İle Mecnun Dizisi Tutkunları
  • Coldsuz Bi Nuker PwP de Crosbowlar Crit Calısırlar

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

quote:

quote:

Cin olmadan şeytan çarpmaya kalkmışsın ancak senin arkadaşı uyarmaya hakkın yok. Yazdığın iletide bir sürü yazım yanlışı var.
    1)Noktadan sonra boşluk bırakılır.
    2)Burda değil burada olucak.
    3)Biliyodum değil biliyordum.

Özür dilerim hocam bütünlemeye kaldımmı?

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Yaw, en iyisi benim yaptığım. Açacaksın fire - cold - light - bicheon, kurtulcaksın bu tür tartışmalardan. Dördünü de açmayınca nukerin bir yönü hep zayıf kalıyor. Eskiden en yüksek level 80 iken böyle çarlar vardı. Fire - cold - light - bicheon önemli skilllerine bakılarak 75 level civarı yapılırdı. Bence bu build şimdi bile kullanılabilir. 100 level olamazsınız; ama kendi levelinizdeki herkesi yenersiniz.

O Yapılandırma Eskide Kaldı Artık Bi Nüke Açacaksan Cold - Light - Bicheon Şart Bicheon Olmadığı Zaman Bakalım Pvplerde Bowa KArşı, Bladeye Karşı, Wariora Karşı, Hemen Hemen Bütün Buildlere Karşı Fazla Dayanabilecek misin? İstersen Varsa Eğer Pvpsi İzle ve Gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WlcmToMyWrld -- 22 Temmuz 2009; 19:04:50 >

• cold light fire nukerim var 89 level. bi halta yaramıyor, satılıktır.
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3_BaD_3nD

quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Yaw, en iyisi benim yaptığım. Açacaksın fire - cold - light - bicheon, kurtulcaksın bu tür tartışmalardan. Dördünü de açmayınca nukerin bir yönü hep zayıf kalıyor. Eskiden en yüksek level 80 iken böyle çarlar vardı. Fire - cold - light - bicheon önemli skilllerine bakılarak 75 level civarı yapılırdı. Bence bu build şimdi bile kullanılabilir. 100 level olamazsınız; ama kendi levelinizdeki herkesi yenersiniz.

O Yapılandırma Eskide Kaldı Artık Bi Nüke Açacaksan Cold - Light - Bicheon Şart Bicheon Olmadığı Zaman Bakalım Pvplerde Bowa KArşı, Bladeye Karşı, Wariora Karşı, Hemen Hemen Bütün Buildlere Karşı Fazla Dayanabilecek misin? İstersen Varsa Eğer Pvpsi İzle ve Gör

Anlamadım. Ben diyorumki cold - light - fire - bicheon açık olacak, güzel de bir setin olacak, 75 levelde kalcaksın. Böylece seninle aynı leveldeki diğer çarları rahatlıkla yeneceksin. Şimdi tekrar söyler misin şu cold - light - bicheon şeysini

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

cold light fire nukerim var 89 level. bi halta yaramıyor, satılıktır.

güzel örnek
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.