Şimdi Ara

Yüksek kredi notu kredi cekememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 2014 yilinda hsbc banka kredi ve kredili mevduat yuzunde kanuni takibe dustum ve 2015 yilinda bunu varlik sirketine aktardilar varlik sirketiyle anlasip borcumu odemeye basladim ve 2019 mart ayinda odemeyi bitirdim 16 nisan 2019 da findeks kredi notu sorguladigimda kanuni takip filan kapali gozukuyor ve kredi notum 1469 gözüküyor turkiye ortalamasi üstünde ancak en para kredi karti ve garanti kredi kartim var bunlarda limit yukseltme istedigimde olumsuz cevap aliyorum ve maas musterisi oldugum vakifbankta kredi basvurusu yaptigimda olumsuz sonuc aliyorum bugun vakifbankta bankaci ile gorustum ve onceden kanuni takip gozuktugu icin en az bir yil gecmesi gerekiyor dedi kredi notunun yuksek olmasi onemli degil diyor sacma degilmi riskli bi durumum olsa veya kanuni takip bunu etkilese zaten kredi notum yukselmez oyle degil mi acaba bankaciya suan krediye ihtiyacim yok onumuzdeki sene konut kredisi kullanacagim dedim onun icin mi ilgilenmeyip beni kafasindan savdi bilgisi olan var mi bu konuda kredi sicili bozuk olan birinin kredi notu yuksek olma ihtimali var mı teşekkürler simdiden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi karti ile Fatura ödeme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.