< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ufak hacimli turbo beslemeli benzinli araç neden bakmıyorsunuz? Sonuçta gelişen teknoloji ile birlikte yakıtlar neredeyse aynı.Daha farklı seçenekler çıkabilir ek olarak MTV ve bakım maaliyeti de düşecektir. Edit:2 çocuk dediğiniz ve eşinizin de kullanma ihtimalini göze alarak B suv Lara bakilabileceğini düşünüyorum.Arona,Bayon,Renegade,Ecosport ve Crossland X(En kullanışlı iç yaşam alanı bu araçta bu segmentte.Arka koltuklar dahi hareket edebiliyor)' bakılabilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 10 Ağustos 2023; 16:55:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Başkan ters köşe yapmışsın. Tavsiyeleriniz çok yardımcı oldu demişsin ve Corolla almışsın. :) Megane ve egea arasinda seçenekler sununca otomatikman egea derdim bende. Corolla vs Egea deseydin Corolla derdik. Sorması ayıp corollayı kaça aldın ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şehiriçi çift kavrama pek tavsiye edilmedi. En1gma Corolla ya da bak demişti. Biraz daha az sorunlu olduğu ve bütçeme uygun yaşadığım yerde bir araç bulunca aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 2 Aralık 2023; 17:16:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |