Şimdi Ara

Yüksek hedefli mezunlar gelebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene temel yapıp bu sene yüksek sıralara oynayan arkadaşlardan 1-2 yorum almak istiyorum. Öncelikle şu an LYS çalışıyorum fakat mezuna kalmam kesin maalesef. Ağustostan itibaren tekrar başlamayı düşünüyorum. Azimli yazarı okudum baya, sözel-türkçe abanma fikri mantıklı geldi açıkçası. Tabi o adam 12 lere tavsiye vermiş ama onun 12'deki hali benim mezun halim olacak, kasım-aralık gibi 140 a çıkıp oraya sabitlemiş arkadaş, şu an 5-10k yapan çoğu 12 o dönemler bu seviyede değildi büyük ihtimalle, mezun avantajını kullanmak istiyorum ben de.

Her sosyal dersine birer KA ve SB alıp çözmek istiyorum. Tarih-Coğrafyadan 1 SB yazın bitirmek istiyorum, coğrafyayı internetten dinleyerek halletmeyi düşünüyorum. Son 2 ay bakarsın sözele nasılsa unutuluyor kafasını 12 de maalesef yaşadım ve pişmanım.Son 2 aya kadar olan denemelerde sosyal üstünkörü, boşuna çözülmüş oluyor. Bu sene buna izin vermeyi düşünmüyorum. LYS puanına etkisini baz alınca da sosyal sanıldığı kadar önemsiz değil, fene çok yakın mesela. Türkçe için her gün düzenli 20 soru paragraf olayı kafama yattı. Paragraftan 5k+ soru çözülmüş oluyor böyle. Veya günde 1 deneme. Türkçe-Sosyal olarak işi şansa bırakmak istemiyorum kısaca.

Diğer planım ise matematik için. Behzat Rasuli video+kitaplarına girmeyi düşünüyorum sıfırdan çalışır gibi. MAT 1 videoları ne kadar zamanımı alır? Tam kestiremiyorum ama bunları halledip bir de evde boş duran ÜçDörtBeşi çözünce olay tamam gibi son YGS denemelerinde falan iyi bir yerde kapattım zaten. Geometri olarak Birey-Karekök-Fen Bilimleri üçlüsünün ikisini çözmeyi düşünüyorum.

Fen olarak yazın biyoloji dışında bir şey yapmam herhalde. Biyoloji için çok şey yapmam lazım zaten. Daha sonra Ekim-Kasım gibi üstünden 4 ay geçtikten sonra LYS ye tekrar başlamayı düşünüyorum. Bahsettiğim seviyelerde bir mezun varsa yorum bekliyorum veya tecrübesi olup kendisi uygulayamamış mezun da olabilir yeter ki bir fikir gelsin.

• Takip
  • Sostal en yi bölüm denmesi ile olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet demirkol 123 kullanıcısına yanıt
    Yok valla hocam ya zaman da varken ben garantiye almak istiyorum. Denemelerde felsefe ve dinden soru kaçırmıyordum zaten neredeyse, tarih-coğrafya kalıp da denebilecek sorular oluyordu denemelerde 30-33 arasından düşmüyordum. Fakat hissediyordum yani konu eksiği olduğunu. Önce konuları çalışmam lazım diye düşünüyorum.
  • Ne çok mezun planı yapan varmış la şimdiden, YGS bitirdi bizi. Takip
  • Ne o kardeş ya naptin sen kaplumbağa falan mı sandın kendini. Yazın biyoloji dışında bir şeye bakmamayi dusunuyorsun. Senin rakiplerin 1 haftada bir ygs dersi bitiriyor haberin yok. Hızlı olmalısın. Şaka yapmıyorum ama inanki doğru değil .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek istedin hocam beni mi trollüyosun aşırı uykum var anlamadım bir şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

Ne demek istedin hocam beni mi trollüyosun aşırı uykum var anlamadım bir şey

Hayır seni trollemiyorum. Ben işte çalıştığım halde inanki dedigim surelerde bitirdim konuları. Sen yazın biyoloji dışında bisey yapmam diyorsun. Yaz 3 ay farkında mısın. Biyoloji 1 ayda bile biter . çok fazla gözünde büyütüyorsun konuları. Tamam zor kabul ediyorum ama çok üzerine düşme yetiştiremezsin .

• Güzel fikir. Başarılar

• Hocam ne saçmalıyorsun gece gece sıkıntı bende heralde diye düşünüyorum valla anlamadım demek istediğini. Ben bu sene 12 yim seneye mezun olarak hazırlanıyorum, haziran sonu lysden çıkınca 1 ay mola verip başlamayı düşünüyorum. Eksiklerim belli zaten hızlıca bitecek haftada 1 ders bitirip ne yapayım 9 ay? Fende biyoloji dışında bir şey yapmama nedenim diğerlerine yeterince hakim olmam. O mesajdan sadece sen yazın biyoloji dışında bir şey yapmam kısmını mı aldın Türkçe, Sosyal ve biyoloji, geometri benim 10k girememe nedenimdi onlara ağırlık vericem kısaca

• lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam senin de troll mesajlarını çok görüyordum öylesine yazmamışsındır inşallah bunu Siz 20k dan mezuna kalıp Ygsde 2k yaptınız değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

Hocam ne saçmalıyorsun gece gece sıkıntı bende heralde diye düşünüyorum valla anlamadım demek istediğini. Ben bu sene 12 yim seneye mezun olarak hazırlanıyorum, haziran sonu lysden çıkınca 1 ay mola verip başlamayı düşünüyorum. Eksiklerim belli zaten hızlıca bitecek haftada 1 ders bitirip ne yapayım 9 ay? Fende biyoloji dışında bir şey yapmama nedenim diğerlerine yeterince hakim olmam. O mesajdan sadece sen yazın biyoloji dışında bir şey yapmam kısmını mı aldın Türkçe, Sosyal ve biyoloji, geometri benim 10k girememe nedenimdi onlara ağırlık vericem kısaca

Tabi bilemem senin eksiklerini çalışma tarzını. Ben dışardan biri olarak yorum yaptım. İnşallah hedefine ulaşmış bir şekilde seneye gorusuruz . :))

• mofarah kullanıcısına yanıt
    Troll mesaj atmıyorum gerçekleri yazıyorum sadece.

28kdan kaldım. Ygs basit zaten sadece mantık istiyor asıl sonuç lys o yuzden 2kyı pek onemsemiyorum.

Ben eylul ayinda sosyale yonelmistim ama sadece felsefeden çok ince bir sb cözdüm. Onun dışında komple not çıkardım arada tekrar ettim. Coğrafyama pek guvenmiyordum zaten sinavda 3 coğrafya 1 felsefe 2 din yanlışı çıktı.

Son ayda bakarım diyenler 30 neti goremedi dokuldu hepsi

• lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam biri benim Bu seneye ciddiye alıcam inşallah

• Bence tr ye cok asilma. Gercekten anlik

• V10 V kullanıcısına yanıt
    Hocam yine de çalışmamaktan iyidir bu sene güvenip kitap bile almadım sonuç ortada. Ciddi, sınavdaymış gibi çözmedim soruları. 11 den beri günlük paragraf çözen arkadaşım 39 1 yaptı ve denemelerden de belliydi. Benim bazen 35 bazen 30 falandı. Dilbilgisi kasmayı düşünmüyorum zaten.

• mofarah kullanıcısına yanıt
    Ben 2paragraf 3dilbigis kitabi bitirdim.2-3y cikarken denemelerde.Sinavda 10y geldi.O senin malligin diyebilirsin de sinava odaklanmayla ilgili.Bide gecen sene 5yada 6y yapmistim turkceden ve hic bi kitap acmamistim turkce
    adina.Calisma demiyorumda benim kadar abartma.1Tane paragraf bi tane dilbilgisi kitabi bitir.2-3 gunde birde deneme coz sinava kadar yeter

• Yukarı

• Takip hocam başarılar ayrıca.

• EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sanırım siz de mezuna kalmayı kafaya koymuştunuz neler yapıyorsunuz? Konu güncel bu arada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.