Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.033
Cevap
98
Favori
442.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk_aktan

Merhaba arkadaşlar.
    2 Ay önce Humax HD Nano Free uydu alıcısı satın aldım. Şuanlık herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Aksine her gün beni şaşırtmakta. Kanal geçiş hızı, görüntü kalitesi, ses kalitesi gibi herşey mükemmel. Bu fiyata bu kalite nasıl oluyor bazen arkadaşlarımla düşünüyoruz izlerken? :) Gerçekten tavsiye ederim. Sıkıntı çıkarmadan 10 numara televizyon keyfi yaşamak isteyenler kullanmalı bu cihazı.
    İyi forumlar.
    bende nano kullanıyom vention 2.0 sargılı kablo almanı tavsiye ederim normal kablodan daha güzel görüntü veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

bende nano kullanıyom vention 2.0 sargılı kablo almanı tavsiye ederim normal kablodan daha güzel görüntü veriyor

Alıntıları Göster
    Tavsiye için teşekkür ederim hocam. Şuan görüntü baya iyi bende yinede deneyeceğim.
  • ufuk_aktan U kullanıcısına yanıt
    dene pişman olmazsın iyiki aldım diyeceksin şimdi kullandığından çok farklı olacak kanal logo çok canlı görüntüsü var yazı kalitesi sesi bass kalitesi artıyor siyahlık artış var kristal berrak renkler
  • uydu için dreambox dm 900

iptv için mag 351 veya 256
  • Next 2000HD Minix İnternet Machina onerırmısınız iptv icin alıcagım bıde uydu alıcısının ıcınde next nexstar vod fılmlerı koyuyormus onlar guncel oluyormu kullananlar memunmu soyleyebılırmı
  • Serkan Güzel abi merhaba, şuanda evimde almanyadan getirttiğim humax uhd 4k, ofisimde ukraynadan getirttiğim openbox sx9 combo kullanmaktayım. Açıkçası psikolojikmi bilmiyorum ama openbox bildiğiniz üzere STİH işlemcili bir cihaz ve inanılmaz güzel bir görüntü kalitesi var cihazın. Bu cihazı Sony 65HX920 cihazımda izliyorum ve muazzam bir sonuç var.

Humax tan kıyasladığım zaman openbox'ın görüntü kalitesi bana çok daha hoş geliyor. Kardeşimin evine receiver alacağım, mesajlarınızda belirttiğiniz telesystem ts ultra 4k alsam openbox kalitesini yakalayabilirmiyim? Şunu da belirtmek isterim 4k olmasa da olur ama işlemci anlamında en iyi performansı verebilecek ve openbox gibi net görüntü sunabilecek başka bir cihaz öneriniz olur mu? Cihaz sadece kumanda ile kanal değiştirmek için kullanılacak enigma vs olmasının kullanım açısından hiçbir önemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sti serisi işlemciler SD yayını ölçeklerken( scaling ) başarılıdır.

Ancak Sti işlemciler HD yayını ölçeklerken aynı başarıyı yakalayamamaktadır maalesef...

Broadcom serisi işlemciler, HD yayını Sti işlemcilere göre daha iyi ölçekleyebilmektedir.

Hasılı; Sti işlemciler HD yayın kalitesinde, broadcom serisi işlemcilerin gerisinde kalmaktadır.

Telesystem 4k cihazda broadcom serisi işlemci kullanılmış olup, görüntü kalitesi olarak çok başarılı bir cihaz olduğundan eminim. Dostlarıma bir adet te ben sipariş vermiştim, henüz gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

dene pişman olmazsın iyiki aldım diyeceksin şimdi kullandığından çok farklı olacak kanal logo çok canlı görüntüsü var yazı kalitesi sesi bass kalitesi artıyor siyahlık artış var kristal berrak renkler
    Engin bey dediğiniz kabloyu aldım, evimde eşim görüntü kalitesi hakkında sıfır bilgiye sahip olmasına rağmen ben tv izlerken içeri geldiğinde kabloyu değiştirdiğimi görmemesine rağmen ayarlarla oynadığımı düşünüp çok iyi renk ayarları tutturmuşsun diye tepki aldım. Halbuki hiç bir tonla oynamayıp sadece kablo taktım fark bariz.

Öncelikle bunu taktıktan sonra olayın psikolojik olmadığına sevindim. Attığım taşın ürküttüğü kurbağaya değmesi ayrı bir sevindirici oldu. Ofisimde ki tv içinde alacaktım aynı kabloyu ama internette bulamadım. Bu aldığımı n11 den almıştım zaten son 1 üründü. Bu ürünün aynısını yada muadil olarak yerine alabileceğim aynı kalitede öneri yapabilirmisiniz.

• www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/hiremco-turbo-iptv-mini-hd-uydu-alicisi

arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorum ip tv için ne dersiniz ?
  • parsan kullanıcısına yanıt
    Cihazı bilmiyorum da, firma siparişi göndermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xploods

Engin bey dediğiniz kabloyu aldım, evimde eşim görüntü kalitesi hakkında sıfır bilgiye sahip olmasına rağmen ben tv izlerken içeri geldiğinde kabloyu değiştirdiğimi görmemesine rağmen ayarlarla oynadığımı düşünüp çok iyi renk ayarları tutturmuşsun diye tepki aldım. Halbuki hiç bir tonla oynamayıp sadece kablo taktım fark bariz.

Öncelikle bunu taktıktan sonra olayın psikolojik olmadığına sevindim. Attığım taşın ürküttüğü kurbağaya değmesi ayrı bir sevindirici oldu. Ofisimde ki tv içinde alacaktım aynı kabloyu ama internette bulamadım. Bu aldığımı n11 den almıştım zaten son 1 üründü. Bu ürünün aynısını yada muadil olarak yerine alabileceğim aynı kalitede öneri yapabilirmisiniz.

Alıntıları Göster
    aynı kalitede kablo vention gibi yok ugreen pahalı olmasına rağmen vention dan kötü aliexpress den alcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 8 Ağustos 2018; 15:15:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xploods

Alıntıları Göster
    Burada var gözüküyor. bir bakın isterseniz.

• Slm arkadaşlar 4k ci slot özelikleri olan kaliteli canli renkli uydu alicisi almayi düşünüyorum bütçe 1300tl technisat baktım turkiyede yok yurtdisinda çok pahalı sizler ne önerirsiniz

Iyi bayramlar bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Space

Slm arkadaşlar 4k ci slot özelikleri olan kaliteli canli renkli uydu alicisi almayi düşünüyorum bütçe 1300tl technisat baktım turkiyede yok yurtdisinda çok pahalı sizler ne önerirsiniz

Iyi bayramlar bu arada

1300 tl yeterli bütçe.

Forumlardan ikinci el dreambox 900uhd bulabilirsiniz.

CI slot, görüntü kalitesi,hız vs aradığınız bütün özellikler bir aradadır.

Bu forumun ikinci el bölümüne ve sahibinden gibi yerlere bakınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Slm aslında sıfır cihaz düşünüyorum baska önerebileceginiz cihazlar varmı sahibinden ve foruma baktım dreambox 900 enson 8 ay önce satılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 22 Ağustos 2018; 10:33:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

Slm aslında sıfır cihaz düşünüyorum baska önerebileceginiz cihazlar varmı sahibinden ve foruma baktım dreambox 900 enson 8 ay önce satılmış
    Dreambox 900 UHD cihazla aynı işlemciyi taşıyan ve enigma2 yazılımla çalışan cihazları da alabilirsiniz. Mutant vs gibi enigma2 ile çalışan cihazları Google'dan araştırırsanız olur.
  • quote:

https://www.amazon.de/Mutant-HD51-Ultra-2160p-Linux/dp/B01IEXDUHO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1534925240&sr=8-4&keywords=mutant+receiver

bu ürün var 1330tl geliyor
    Evet, bu ürünü kastetmiştim.

Yurtiçini de araştırınız. Zayıf ihtimal de olsa, yurtiçinde de ikinci elini satanlar olabilir.

Bu arada yurtdışı fiyatı da çok uygunmuş...

Bir de aliexpress'te zgemma h7 modeli var. Zgemma cihazda da aynı işlemci var. Dolayısıyla görüntü kalitesi aynı olacaktır. Onun da fiyatına bakın, hangisi işinize gelirse oradan alırsınız.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    2.elde bulamadım bu mutant hoşuma gitti nere üretimi acaba mutant
  • quote:

2.elde bulamadım bu mutant hoşuma gitti nere üretimi acaba mutant
    Marka fark etmeksizin elektronik cihazların tamamının üretim yeri, Çin'in ShenZhen bölgesidir.

Mutant markası, board dizaynı ve enigma2 yazılım derlemesi ise, avrupada bir ülke idi sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.