Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o sizin gördüğünüz 104 euro üye olup sevkiyat adresini türkiye seçince otomatikman kdv yi düşüyor o zaman herşey dahil yazdığım fiyata geliyor kontrol edip yazdım. bu cihaz ilk çıktığında 350 euro civarlarında idi fiyatı.
  • konex K kullanıcısına yanıt
    istavrit59 un gönderdiği link de 75 euro yazıyor. gümrüğe takılması için
    bu cihazın üzerindeki faturada da cihaz bedeli 67,14 euro yazacak 21,01 kargo ücreti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Eğer ucuz ve kaliteli hd uydu cihazı isterseniz birde bu var kargo komisyon dahil 88,15 euro yani sadece 310 lira. gümrüğe de takılmaz.

https://www.hm-sat-shop.de/hdtv-receiver-sat/prismcube/1817/prismcube-ruby-twin-sat-hdtv-xbmc-receiver-pvr-ready?dl=28618

İlginize çok teşekkür ederim, üşenmeyip linkleri göndermişsiniz.
    Şimdi durumdan bahsedeyim, evde sony 55x9005b 4k televizyon var, digiturk platformuna üyeyim, humax 9505 receiver takıldı, ancak görüntü berbat, canlılık, vb hiçbir şey yok. Dahili uydu alıcı daha iyiydi, zaten farkı oradan anlayabildım
    Bana tavsiyeniz ne olabilir, mesela bu televizyonun dahili uydu alıcısı ile technisat ya da forumdan bir arkadaş humax 4k technisat bıraz daha canlı yorumu yapmış, dahili uydu alıcı ile yukarıda bahsettiğim 2 uydu alıcı arasında bu kadar rakamları verecek kadar görüntüde iyileşme sağlayabilir miyiz
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katherin 913 twin hd nasil bir alici. Sitede sorun yasarmiyim merkezi sistem de. Tuneri nasildir markadir bilgi bulamadim . Birde bu cihazda internet tarayici varmi . Son olarak garantisiz almaya degermi ?

• Kathrein ufs 913 hd uydu alıcısı şimdiye kadar kullandığım ful hd cihazlar içinde en iyilerden biridir d smart ve filbox sorunsuz ve aynı anda çalışır merkezi sisteme uyumludur güçlü bir tuneri vardır donma ve kırılma yapmaz kolay kolay arıza yapmaz ama eloktronik şans işidir bende yapmaz sende yapar kesinlikle tavsiye ederim

• Humax 9505 hd cihazı bende kullandım ilk başlarda çok memnundum sonra yazılımmı değişti bilmiyorum ama renkler çok soluk ve flu bir görüntü geldi sanki ekranda bir perde var gibi görüntü oluştu digitürkün en güzel cihazı sagemcom 6100 ve 6101 dir ama bunların aylık kira bedeli vardır

İkinci cihazı ise humax 9503 hd bu cihazda çok üst seviye olmasada 9505 hd den çok çok iyidir bu yazdıklarım sadece görüntü kalitesi içindir diğer özellikleri beni ilgilendirmiyor

Tecnisat stc 4k ve humax 4k cihazı aynı anda kullanma ve test etme şansım oldu görüntü kalitesi olarak humax 4k bir tık önde sadece bir tık ama diğer özelliklerinde technisat stc 4k daha önde bunları satın albani yazmıştı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 12 Kasım 2016; 17:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Kathrein ufs 913 hd uydu alıcısı şimdiye kadar kullandığım ful hd cihazlar içinde en iyilerden biridir d smart ve filbox sorunsuz ve aynı anda çalışır merkezi sisteme uyumludur güçlü bir tuneri vardır donma ve kırılma yapmaz kolay kolay arıza yapmaz ama eloktronik şans işidir bende yapmaz sende yapar kesinlikle tavsiye ederim

Peki web taryicisi varmi bilgi bulamadim bir turlu hocam.tuneri ne marka bilginiz varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 12 Kasım 2016; 17:49:25 >
  • Hocam web taryıcısı varmı yokmu bilmiyorum ama olması lazım çünki hbb internet tv var cihazı açmadan tunerinine bakamazsın ama daha önce kullanan arkadaşlar yazmıştı şharp tuner varmış galiba

• quote:

Hocam web taryıcısı varmı yokmu bilmiyorum ama olması lazım çünki hbb internet tv var cihazı açmadan tunerinine bakamazsın ama daha önce kullanan arkadaşlar yazmıştı şharp tuner varmış galiba

Tesekkur ederim peki sunuda soriyim mesela cihaz da kasma vs yaparmi youtuden vs izlerken yada program vs calistirinca cihaz takilma yaparmi islemcisi rami yetersiz gelirmi ?

• Hocam sen bunları istiyorsan enigma2 tabanlı vu solo se tarzı cihazlara bak senin beklentin çok fazla

• quote:

Hocam sen bunları istiyorsan enigma2 tabanlı vu solo se tarzı cihazlara bak senin beklentin çok fazla

Valla hocam ben temiz bir tane 2.el buldum o yuzden diyorum alsammi almasammi diye uyuguna sayilir fiyatida . Goruntu kalitesi de onemli tabiki bu arada
  • Görüntü kalitesi olarak üst seviye bir cihaz oscam yükleyerek server işinide çözüyor ama youtube açarmı video izlermisin bilmiyorum bu cihazların işi görüntü kalitesi temiz bulduysan hiç kaçırma

• quote:

Görüntü kalitesi olarak üst seviye bir cihaz oscam yükleyerek server işinide çözüyor ama youtube açarmı video izlermisin bilmiyorum bu cihazların işi görüntü kalitesi temiz bulduysan hiç kaçırma

Vo solo hangisni tavsiye edersiniz peki .ama youtube vardi katherin de
  • Benim internet ile işim olmadığı için olup olmadığını bilmiyorum hocam siz temiz bir kathrein ufs 913 hd alın kullanın hiç vu serisine bulaşmayın hemde tecrübe etmiş olursunuz beğenmeseniz bile satarsınız müşterisi daima olan cihaz

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Selam: balıklama dalış yapıyorum bağışlayın.buraya mesaj yazmayı ancak bu şekilde çözebildim,sorunum şöyle: kathrein 910 2 el cihaz aldım karıştırırken önce flash yazısı arkasındanda booting yazısı ekranda sabit kaldı,hepsi dijital'e gönderdim flash arızas dediler değiştirip gönderdiler ama menüsü Türkçe değil ben beceremiyorum lüzumsuz birçok kanal var silmeyide bulamadım.diyeceksinizki madem bilmiyorsun nediye aldın,bu sitede albani hocamız bu markayıda çok övmüştü evet görüntü güzel(hd yayınlarda) sonuç olarak cihazı yardımcı olabilecek arkadaş varsa kargolayıp göndereyim. Not: birde ön panelde kanal bilgileri vs.çıkmıyor.
  • quote:

Benim internet ile işim olmadığı için olup olmadığını bilmiyorum hocam siz temiz bir kathrein ufs 913 hd alın kullanın hiç vu serisine bulaşmayın hemde tecrübe etmiş olursunuz beğenmeseniz bile satarsınız müşterisi daima olan cihaz

Birde sunu soriyim size hocam peki .
    Bu cifr tuner ozelligi . Benim tek merkezi sistemden gelen kabloda da calisirmi? Hani illa bir tane daha mi canak olmasi lazim .yoksa tek canak la farkli tp de ki kanallari izleyebilirmiyim onu da ogrenmek istiyorum . Yada bir video da gordum arkasinda iki tunere kopru yapmislardi o sekilde mi aktif oluyor ?bilmiyirun ilk defa alacam boyle kaliteli kapsamli aleti . Ip tv vs de vardir herhalde ?sormadim ama
  • Hocam sen cihazı tamir yaptırdığın yere geri yolla güzel bir tamir etsinler yada hiç uğraşma al birtane kathrein ufs 913 hd keyfine bak

• Hocam merkezi sistem ile sorunsuz çalışır ikinci bir uyduya gerek yok sade merkezi sistemde dayzek dizilimini bilmek lazım
    Genelde
    Dayzek:1 turksat
    Dayzek:2 hortbit
    Dayzek:3 digitürk veya astra diye gider
    Bunları bilirseniz uydu kurulumunu daha rahat yaparsınız

Ben o köprüyü hiç kullanmadım ihtiyacım olmadı cihazda ıp tv özelliği varmı bilmiyorum

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Köprü(Looptrough) özelliği ile cihazın bir tuner çıkışından diğer tuner girişine bağlantı yaparak tek çanaklı bir sistemde farklı TP ama aynı Polarizasyondaki(yatay-dikey) yayınlardan birini izlerken diğerini kaydedebilirsiniz.
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    yani demek istiyorsunuzki,sorduğun sorular cevaplayabilecek birileri yok.yardımcı olacaklar ise hiç yok.yinede sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.