Şimdi Ara

Yüksek CC Hızlı Rahat Motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzun zamandır foruma girmiyordum. Tecrübeli olan abilerimden ve kardeşlerimden fikir almak istiyorum.

Hızlı bir özet geçeyim: yaşım 28, hız tutkum var ve 18 yaşımdan beri istanbul trafiği içerisinde otomobil kullanıyorum.

Yüksek hızlı araçlar kullandım ancak 3 sene önce motor maceram başladı, ve tutku gibi oldu.

İlk motor olarak Monster 937 aldım. Kısık ayarlarla başlayıp, şimdi 1-2 ayar hariç tam açık kullanıyorum ve motorun limitlerinde kullanıyorum. Şimdi yetmiyor gibi hissetmeye başladım.

Naked tarz haricindeki motorlarda tecrübem olmadı.

Biraz bakış açımı anlatıp sizden tavsiye isteyeceğim.

Nakedın şehir içi kıvraklığından çok memnunum ancak ilk hızlanmalarda da son hızda da yetmemeye başladı.

Aklımda 3 tarzdan da motorlar var: Naked, Supersport ve Sport Touring.

Aklımdaki motorlar:

Naked: Brutale 1000RR

Supersport: RSV4, S1000RR, Panigale V4S (bütçe v2ye yetebilir)

Sport Touring: S1000XR, Multistrada V4S

Bütçe 1M. Sıfır veya 2 yaşına kadar 2. el alabilirim.

Kullanmış olanlar veya böyle bir seçim/yolculuktan geçmiş olanlar fikir verebilir mi?

• RSV4, S1000RR arasında kalsan, konuşulur üzerine ama sen türler arasıda kalmışsın benim tercihim, sport toring olurdu senin gibi bir arkadaşım var horneti satsada tüm sahibindeni bana atmadan kurtulsak. Avrupalı egzotik motorlardan uzak durmak mantıklı olur bence. Seni fireblade paklar.

• RunYobazRun kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler fikir için, birazcık oturdu fikirlerim. 2 motor alacağım gibi gözüküyor. 700e RSV4 yanına da touring tarzı 400-500 bütçeli bir şeyler çekicem, muhtemelen moto guzzi v100 olabilir.

yoksa tek motorda bu isteklerimi karşılayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek rica ederim. Aprillanın adı çıktı Türkiyede umarım mekanikten sorun yaşamazsın. Mandello genel guzzi kalitesinin üzerinde bir motosiklet deniyor forumlarda tek alacağım guzzi o olurdu. Olsada darlıkta sürsek be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.