Selamunaleykum arkadaşlar. Hiçbir şey bilmeden,sıfır bilgi donanımıyla video düzenleme, animasyon hazırlama, ses düzenleme ve tasarım programlarına başlayacağım. En az beş yıl hiç sorun çıkarmadan ve sistem yükseltmeye gerek kalmadan kullanabileceğim ne önerirsiniz. Oyun hastası değilim ama fırsat buldukça oynayacağım. 17" civarında olanlar tercihim. Macbook pro 16" düşündüm ama değer mi bilmiyorum. Güney Kore'de yaşıyorum. O nedenle maddiyata takılmadan güçlü bilgisayar önerileri verebilirseniz çok memnun olurum.
Ben olsam alienware yada Msi ın mxm ekran kartlı, masaüstü işlemcili modellerine yönelirdim
Tavsiyeniz için teşekkür ederim lâkin Laptop olması lazım. Üniversiteye giderken ve dışarı çalışmalarımda götürmem gerekiyor.
Kesinlikle 4800H veya 4900H işlemcili laptoplardan alın. Piyasaya çıkmaya başladılar ve önceki tüm işlemcilerden çok daha iyiler. Çok uzun süre her zorlu işin üstesinden gelir bu işlemciler.
Dell XPS 15
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme