Şimdi Ara

Yüksek Bass Sevenler İçin Kulakiçi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca müzik zevkim ve bütçemden bahsedeyim.

Müzik kulağım çok iyi değil belli başları şeyleri ayırt edebilirim fakat kulaklıklar arasında ki küçük farkları ayırt edemem bu yüzden aradığım şey mükemmele yakın değil müzik dinlerken zevk alabilmek.

bütçem max. 75€ veya 90-95$(yurtdışı için), 200 - 275₺ (türkiye için) kulakiçi kulaklık arıyorum bütçe üstüne çıkamam.

Genelde yüksek bass lı müzikler dinliyorum gün içinde, trance, hause, dubstep, metal, R&B yabancı pop vs.. günlük 2 saat ortalama müzik dinlerim. bunların yanında türkü, tsm falanda dinlerim fakat bunlar için sesi çok temiz almama gerek yok. Baslardan kolay kolay tatmin olamıyorum münkün olduğunca baskın ve doğal olsun istiyorum tizde başarılı olmasına gerek yok yalıtımda çok önemli değil benim için genelde sessiz ortamlarda kendi başıma çalışırken müzik dinlerim.

daha önce kaliteli bir kulaklığım olmadı 70-80₺ lik philips, creative ep630 vs bu fiyatlarda 9-10 kulaklık kullandım.

araştırırken şu kulaklıları gördüm,

Shure SE215
    AKG K375BLK
    Sennheiser CX 400-ii precision
    Sennheiser CX 300-ii precision
    Brainwavz S5
    Brainwavz S1
    Bose SoundTrue In-Ear
    Sony MDRXB50AP Extra Bass
    JBuds J3
    JLab JBuds J4 Heavy Bass
    JVC HAFX1X
    JayBird BlueBuds X Sport (BÜTÇEMİN ÜSTÜNDE)

Dediğim gibi kulaklıktan çok anlamam bütçem üzerinde gözüme bunlar çarptı boşu boşuna çok para verme senin isteğini 150 liralık şu çok sağlam sağlar diyorsanız seve seve ucuz olanı tercih ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskelet123 -- 10 Kasım 2014; 14:14:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.