Selam arkadaşlar, elimdeki MX 80 kulaklık bozuldu. Maksimum 50 TL'lik bütçem var. Bana 50 TL'ye yüksek bas ve yüksek ses veren Sennheiser kulaklık tavsiye eder misiniz? Bu bütçeye nasıl bir kulaklık bulabilirim?
Cevap verecek kimse yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Strazburg
kardeş bütçeyi 100-150tl yapsanız daha iyi olur 50tl ye yüksek bass veren filan bulamssınız özellikle philips modellerine yönelmeyin onlar biraz kötü+50tl ye sennheiser bulamassınız(kaliteli)hd 180 var ama oda iyi değil diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: DjSemiH1
quote:
kardeş bütçeyi 100-150tl yapsanız daha iyi olur 50tl ye yüksek bass veren filan bulamssınız özellikle philips modellerine yönelmeyin onlar biraz kötü+50tl ye sennheiser bulamassınız(kaliteli)hd 180 var ama oda iyi değil diyorlar
Hocam, Sennheiser'ın modelleri çok kaliteli. Bütçem şimdilik bun müsade ediyor. Sadece bu fiyat kategorisinde bası iyi veren Sennheiser arıyorum.
quote:
quote:
quote:
Hocam, Sennheiser'ın modelleri çok kaliteli. Bütçem şimdilik bun müsade ediyor. Sadece bu fiyat kategorisinde bası iyi veren Sennheiser arıyorum.
siz internetten araştırın en yiyisini alın bu arada alınca hangi modeli aldığınız buraya yazarsanız yadapm atarsanız mutlu olacağım ama isterseniz biraz biriktirin 150tl olsun çok güzel modeller var mesela ben 70tl idi bütçe biraz az harcadım 150tl oldu
quote:
quote:
quote:
quote:
siz internetten araştırın en yiyisini alın bu arada alınca hangi modeli aldığınız buraya yazarsanız yadapm atarsanız mutlu olacağım ama isterseniz biraz biriktirin 150tl olsun çok güzel modeller var mesela ben 70tl idi bütçe biraz az harcadım 150tl oldu
Genellikle küçük kulaklıklar tercih ediyorum. Kafaüstü kulaklar tarzım değil çünkü. MX 375 nasıldır acaba? Ambalajın üzerinde "bas" yazıyor. Üzerinde birşey yazyırosa, önemli özellik olduğunu mu gösteriyor?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Genellikle küçük kulaklıklar tercih ediyorum. Kafaüstü kulaklar tarzım değil çünkü. MX 375 nasıldır acaba? Ambalajın üzerinde "bas" yazıyor. Üzerinde birşey yazyırosa, önemli özellik olduğunu mu gösteriyor?
hocam bilmiyorum mx375 ama sanırım 470 güzel mx 375 ne kadar fiyatı mesela ben philipsin bir kulaklığını almıştım üstünde extra bass diyordu 10 tl ye ama ne ekstra bass ı ses bile cızırtılıydı ama bu sennheiser daha kalitelidir tabi ama çokta bass olacağını sanmam(hemen fiyatına bakıyorum)50tl imiş o zaman güzel bass verebilir youtube den unboxing ve review videolarını izleyin tabi bazıları ingilizce değil ama onlarıda geçersiniz belkide türkçesi bile vardır sormak istediğiniz birşey olursa kaç tane kulaklık geçti elimden zaten şu an sony mdr-ex57 kullanıyorum bassları normal eğer çok iyi ulaklık istemiyorsan 150tl gibi yada beats filan bu 35tl seni idare eder ama birde burdan düşün şimdi gittin ucuz kulaklığı aldın bozuldu sonra gittin başka aldın yine sana kaliteli parasına mal olacak bence biraz bekle yada philips in 8tl ye kulaklığı var ondan al 100-150tl olsun yiy birşey al 1,2 yıl kullan hatta iyi kullanırsan 5,6 yıl bile olabilir o kullanıcıya kalmış
Selam arkadaşlar, elimdeki MX 80 kulaklık bozuldu. Maksimum 50 TL'lik bütçem var. Bana 50 TL'ye yüksek bas ve yüksek ses veren Sennheiser kulaklık tavsiye eder misiniz? Bu bütçeye nasıl bir kulaklık bulabilirim?
Merhaba en on bir yazı yazmıssınız üzerinde bass yazan basslımııdır diye ben 12tl ye philiisp in bir modelini almıştım üzerinde ekstra bass yazıyoudu ama hiç basslı değil di bu arada benimde bütçem 50tl ye indi kafaüstü arıyorum isterseniz sizede arıyabilirim yani kendi bulduklarımı size gösterebilriim sizi ve beni idare edicek birsürü kulaklık var ama o küçük kulaklıklardan ben bass beklemiyorum çünkü çok küçük en iyisi büyük kulaklık almak d&r dan araştırıyorum uyunmudur size
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme