Şimdi Ara

Yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası (sistemi yeniden yüklememe rağmen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır vista kullanıyorum. internetim yok. daha önce böyle bi sorun yoktu vistayı yüklediğimde ses sürücüsünü yüklemesem bile çalışıyordu. şimdi saatin yanında hoparlör simgesi üzerinde çarpı işareti var..netten araştırdım bütün tavsiyeleri deneim olmadı..biostan kontrol ettim yönetimsel araçlardan kontrol ettim herhangi bi sorun yok..sürücüyü yeniden indirip kurdum..hala aynı..vindows 7 kurmuştum daha önce ondada aynıydı..şimdi burda sorun ne olabilir..ses kartı yanmış olabilirmi..yoksa bilmediğimiz yazılımsal bişey midir. harici ses kartı da yok elimde deneyip karar veremiyorum..tavsiyelerinizi çözüm önerilerinizi bekliyorum..

• donanımsal sorun gibi görünüyor bi çok kez pc formatlayıp kurmama rağmen böyle bi sorunla karşılaşmadım harici bi ses kartı temin edip denemenizde fayda var
  • hocam sisteminizde harici ses kartımı var yoksa onboard sesimi kullanıyorsunuz o kısmı çözemedim ama eğer harici ses kartı kullanıyorsanız ses kartını çıkartıp başka bir pc'de deneyip kesin sonuca varabilirsiniz

eğer onboard sesi kullanıyorsanız durum kötü gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 2 Temmuz 2011; 20:47:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.