Şimdi Ara

Yükleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Yeni aldığım msi laptop ( GE60 0nd 663-xtr) konusunda problemler yaşıyorum. Alet freedos geldiği için, windows yüklemem gerekti ve ilk deneyimim başarısız oldu(cdden) daha sonra bootable windows usbsi yapıp windows problemini hallettim ancak karşıma büyük bir problem çıktı. aletin hiç bir sorunu yok ama bazı setupları çalıştırmıyor. steami yükledim, Heroes of Newerth, Ansys, Ccleaner, Spotify, MPC-HC sorunsuz yükledim ancak 2 setupta sorun çıktı: League of legends ve Rhinoceros4.

ne yaparsam yapayım bu setupları açıyorum, sorunsuz başlatıyorum ama ilerlemiyor. sıfıra yakın bi yerde donuyor setup. hard disk neredeyse çalışmıyor (saniyede bir anlık ışık). Internette aradım ancak çözümünü bulamamışlar gibi. birisi format attım geçti yazmış. asıl sebebini öğrenmek istiyorum ben. şu anda bilgisayarımda lisanslı Eset endpoint antivirüs var ve evet, herşeyi kapatıp setupları açtım, gene aynı.

Bu yazıyı yazarken sıfırda takılmış rhinoceros setupu harekete geçti, adminden onay istedi, verdim, setup hızlı hızlı işledi ve yine takıldı bi yerde., yarıdan hemen sonra.

Gerçekten bilgisayarı seveyim diyorum yeni aldım da moralimi bozdu bu. bazı şeyleri yükleyemiyorum.

işletim sistemim windows 7 64 bit

rhino sanırım 32 bit, league of legends hakkında bi fikrim yok.

registry fix filan denedim. servisleri kapatıp denedim. ne olduğu hakkında bi fikrim yok lütfen yardım ediniz.

Sağlıcakla,

• Bump. Rhino setupu bitti. çok uzun sürse de. ancak league of legends setupu sanırım bitmeyecekti çok uzun süre açık bırakmadım. yine de sorunu kökten çözersem sevineceğim. sanırım bilgisayarda kendi kendini durduran bir sistem var. firewall veya ne bileyim. fikri olan söylerse sevinirim. Teşekkürler.
  • patch 30 dakika sonra  Yükleme Problemihata verdi
     Yükleme Problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Malystryx

Bump. Rhino setupu bitti. çok uzun sürse de. ancak league of legends setupu sanırım bitmeyecekti çok uzun süre açık bırakmadım. yine de sorunu kökten çözersem sevineceğim. sanırım bilgisayarda kendi kendini durduran bir sistem var. firewall veya ne bileyim. fikri olan söylerse sevinirim. Teşekkürler.

sorularınızı bu başlığa iletebilirsiniz.

Win7 ANA KONU

Bütün soruları cevapları topluyoruz dev bir topic oluyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_82410686/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.