Şimdi Ara

Yuh Artık JM 24 Saat Premium (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

ayıbdır sorması jm ne?

JM = Joymax
  • niye bukadar zorladıklarını anlamıyorum...
    psro hesabı sp, lvl ve item satsınlar onlarda rahat etsin, bot kullananlarda...
  • 3- Oyunda bot kullanımı tarafımızca karakter ve eşya satışı gibi görülmüştür. Bu tür programlar güvenli bir şekilde bazı Türk firmalarından alınabilirler. Buna karşın internet üzerinden bulacağınız programların muhtemelen virüs içereceği ve karakterlerinizin hacklenmesine yol açabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Türkiye'de hizmet veren firmalar dışında her türlü download linkinin verilmesi yasaktır. Bot kullanımı yüzünden oyundaki karakterinizin banlanma ihtimali her zaman vardır, burada sorumluluk sadece kullanıcıya aittir. Forumumuz bu tür durumlarda sorumluluk kabul etmez. Bunun ve karakter, eşya satışının dışında oyun firmasının belirlediği tüm kurallar geçerlidir..|||

tamam da zaten krediyi satanlar botsmall gibi firmalar. ayrıca neden türk firmaları yabancı firmalar daha sağlam

ayrıca koyu olan yerden anlaşıldığı üzere bize reklam verin sizinde linkleriniz serbest olsun deniliyor.

tamamen duygusal yaklaşmış DH yöneticileri bu olaya

ben bu oyunda ilk açıldığından beri varım. 2006 yazından beri de bot kullanıyorum. bu tür kendinizi haklı göstermek için koyduğunuz sözde kuralın traş olduğunu bilecek yaştayım ayrıca

amacınız para kazanmak olabilir. bu en doğal hakkınız ama insanları saf yerine koyup da seviyesi ve kalitesi ile ün yapmış bir sitede bu tip davranısı yakıştırmakda bana ters geliyor. ayrıca bu site sadece sro deil bütün ünlü oyunlara bu tip şeyler satıyor. bu ve bunun gibi onlarca site.

peki hangi oyun bölümüzdeki hangi mod (sro hariç onu bilioz) ilkeleri ve doğru olduğunu düşündüğü konuların ezilmesi nedeniyle görevii bıraktı. veya bunlaı kimler destekledi.

ayrıca oyunun yeterince içine eden bu türk ve yabancı siteler neden bu forumunda içine etti

JM paragöz olabilir ama en azından insanlara seçme şansı bırakıyor.

tek üzüldüğüm konu ise ısrobot yazdığımda donanımhaberın forum sayfasının da googlede karşıma çıkacak olması

artık bu foruma üye olmanın hiçbir espirisi kalmadı.

oyunla ilgili tek üye olduğum forum olan bu forumunda bot gold silk satan sitelerin esiri olması

kendi şahsiyetli insanlarını tek kalemde harcaması çok üzücü

bazıları artık nomad ın kıymetini şimdi daha iyi anlayacaklar.

lüzumsuz forumlar listeme yenisi eklenmiş oldu bölece

umarım başka kaliteli forum buluruz buranın havası bozuldu artık

dh ye

• http://forum.donanimhaber.com/m_22116011/tm.htm

nomad eski modumuzun wow bolumune actigi konu

bu foruma insanlar seviyeli oldugu icin giriyor ama ileride seviyenin 's' si olmayacak burada,,,
  • Şunlara firma demekten vazgeçermisiniz!! Hiçbir yasal dayanak gösteremedikleri halde DH yöneticileri de dahil herkes bunlara firma diyor. Ne firması bu ya! Ortada adi şirket olduklarını kanıtlayabilecek bir delil bile yok!
  • yok daha neler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

Şunlara firma demekten vazgeçermisiniz!! Hiçbir yasal dayanak gösteremedikleri halde DH yöneticileri de dahil herkes bunlara firma diyor. Ne firması bu ya! Ortada adi şirket olduklarını kanıtlayabilecek bir delil bile yok!

katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

Şunlara firma demekten vazgeçermisiniz!! Hiçbir yasal dayanak gösteremedikleri halde DH yöneticileri de dahil herkes bunlara firma diyor. Ne firması bu ya! Ortada adi şirket olduklarını kanıtlayabilecek bir delil bile yok!

Vergi matrahlarını merak ettim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.