Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada sizinle bazı kuralları paylaşıcam.İlk olarak oyuna nasıl başlanır onu anlatıyım
    İlk olarak ilk kimin başlayacağına karar verilir sonra oyuncular kartları çekerler bir oyuncu da toplam 7 kart olmalıdır.Sonra ilk kim oynayacaksa başlar fakat ilk başladığı için asla saldıramaz.Sonra 2.kişi oynar ve oyun böyle sürer.Burdan sonrasında detaya girmeye çalışıcam ilk olarak katı kurallar
    Katı Kurallar
    Oyunda 8000 can puanınız vardır.Can puanı ilk 0 olan kaybeder.Can puanının 0 olması için mutlaka bir tarafın saldırması gerekir.Can puanı 2 şekilde gider
    1-Saldırarak
    2-Savunarak
    a.Saldırarak:Bir kart diğer karta saldırır ve saldırı puanı çok olan kart diğer kartı yok eder.Saldırı puanlarının farkı kadar canavarı yok olan kişinin can puanı azalır.Karşı tarafın alanında hiç kart kalmadığı zaman herhangi bir kart direk can puanlarına saldırabilir
    b.Savunarak:Mesela saldırı puanının 1800 olduğu bir kartı varsayalım.Diyelimki savunma puanı 1900 olan bir karta saldırdı ve bu kart savunma modundaydı.1900-1800=100 yani saldıran kişiden 100 can puanı azalır
    Kartlar
    *Destenizde en fazla 80 kart olabilir.
    *Bir turda en fazla 1 yaratık kartı oynayabilirsiniz.
    *İstediğiniz kadar büyü kartı oynayabilirsiniz.
    *5-6 yıldızı olan kartlar için oyun sahanızdaki kartlardan birini feda etmeniz gerekir.
    *7-8 yıldızı olan kartlar için oyun sahanızdaki kartlardan ikisini feda etmeniz gerekir.
    *Kart savunma modunda koyulacaksa mutlaka kapalı koyulmalıdır yan saldırı modunda ama kapalı gibi birşey asla olamaz
    *Bazı kartlar büyü kartı olmamasına ramen farklı özelliklere sahip olabilir.Mesela bunun için Muka Muka kartını örnek verebiliriz
     Yu-Gi-Oh Rehberi

Bu kartın 600 ATK 200 DEF puanı vardır.Fakat elinizdeki her kart için + 300 ATK ve DEF puanı kazanır.En fazla 2700 ATK ve 2300 DEF puanı olabilir çünkü elinizde en fazla 7 kart bulunur
    *Tur bitiminde hala 7 kartınız varsa 1 tanesini mezarlığa göndermek zorundasınız
    Önemli Kombinasyonlar
    *Baby Dragon+Time Wizard
    *Blue Eyes White Dragon+Blue Eyes White Dragon+Blue Eyes White Dragon+Polymerization
    *Time Wizard+Dark Magician
    *Summoned Skull+Red Eyes Black Dragon+Polymerization
    Benden Size Bazı Stratejiler
    *İlk turda mutlaka savunma puanı yüksek bir canavarı oynayın
    *Yaratık kartlarınıza değil, büyü kartlarınıza güvenin
    *Bir kartı oynamadan önce baya düşünün
    *Hiçbir zaman destenizde 4 yıldızdan fazla olan kartlara tüm oyunu bağlamayın

Şimdilik bukadar.Sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.

HİÇBİRYERDEN ALINTI DEĞİLDİR LÜTFEN EMEĞE SAYGI

• saygı
  • ne saygısı burda yönetici bile yok
  • paylaşımına sağlık ama ben daha güzel çazip kurallar koyardım.Bunlar yeni değil ki herkez biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duello kralı -- 23 Nisan 2007; 23:05:08 >
  • GüzeL konu oLmu$
  • quote:

Orjinalden alıntı: duello kralı

paylaşımına sağlık ama ben daha güzel çazip kurallar koyardım.Bunlar yeni değil ki herkez biliyor.

benim amacım bilenlerin bilgisini pekiştirmek değil bilmeyenlere öğretmek
    hayatında yugioh diye bişey duymamış insanlar var kartların nasıl oynandığını bilmeyen insanlar var
  • Bu konuda haklısın beni bağışlayabilicek misin saygı değer arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yu gi oh izlenir mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şu 2 kişilik oynamayı banada öğretinde kapışalım yahu
  • Ben sana öğretirim sen bana msn adresini ver ok.Bende gerçek bir rakip istiyordum zaten ok beraber oynarız.
  • duello kralı pm ile yolladım ok
  • şimdi ben buraya elimde olan kartlarımı resim ile bilgisayardan atmak istiyorum ama atamıyorum buraya yazıcam yardım pls yapamıyorum
  • ya bir sorum olacak

arkadaşlar bir kart nasıl kapalı ve savunma modunda konur???
  • eyer canavar kartı ise savunmaya koymak için kapalı oynamak zorundasın
    diğer kartlar için farketmez ama formül şu:farenin sağ tuşuna basıon set yapıon
  • muhteşem olmuş
  • güzel yapmışsın bravo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.