This card cannot be normal summoned or set this card cannot be speciel summoned except by the effect of contract with exodia.This car is not destroyed as a result of battle or by the effects of spell or trap cards and during each of your stand by phases increase the atk of this card by 500 points.this card is destroyed when any of exodia forbidden one rigt arm of the forbidden one left arm of the forbidden one right leg of forbidden one or left leg of the forbidden one is not in your graveyard
beni EXODİA NECROSS kartının altında yazıyo tr ye cevire bilicek varmı ??
ya ışık piramidini nerden bulabilirim bide internetten sipariş edersen ulaşım bedeli en az nerede bi söyleyin
mamacık bana yardım et bu konuda ok
düello yapmak isteyen var mı?[simage][/simage]
beyler ist de oturanlar söylesinde bir gün o kişilerle kapışalım ayrıca ist de nerelde yugi kartı satılıyo ben biyer biliyodum ama kapandı nerelerde ola bilir yardımcı olurmusunuz bu arada geçen sayfalarda birisi exodia kimde var demiş Exodia nın bütün kartları bende var
senle düello yapalım mı DJKaAaNBoZ95
berkuş ben ışık piramidini ışık katları türünden olan destede buldun
nereden aldın msn de versen
bana yardım et mamacık ya sıkıntıdayım şu ışık kartlarımı ne nerden bulup aldın bi söyleyiver
şimdi şöyleim benim abim 1 destesi var.ve onun kartları benden çok güçlü diye işte örnek verim onda egzodya sphinix tearia siphinix pyramıd of lıght gibi çok güçlü bazı kartlar ve benzeri kartlar var.abim 2hafta önce ankaraya gittiği için destesinin benim olacğını söyledi