Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! Herkez destelerini yazabilir mi!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
2
Favori
449.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [simage][/simage]başarılar için teşekkürler ama silifer1 zaten kolay yenilen bir rakib
  • benim msn nem onurer2@hotmail.com
  • benimle düello yapmak isteyen var mı?
  • sunu turkcelestirirmisiniz ?

This card cannot be normal summoned or set this card cannot be speciel summoned except by the effect of contract with exodia.This car is not destroyed as a result of battle or by the effects of spell or trap cards and during each of your stand by phases increase the atk of this card by 500 points.this card is destroyed when any of exodia forbidden one rigt arm of the forbidden one left arm of the forbidden one right leg of forbidden one or left leg of the forbidden one is not in your graveyard

beni EXODİA NECROSS kartının altında yazıyo tr ye cevire bilicek varmı ??
  • sağol mamacık sende bana iyi biri olarak geldin bu arada msn ni ekledim aç konuşuruz benim msn adresim berkalpgamsiz@hotmail.com bide berkoriva@hotmail.com ama berkoriva yı pek açmıyorum daha çok yani en çok berkalpgamsiz@hotmail.com u açıyorum
  • ya ışık piramidini nerden bulabilirim bide internetten sipariş edersen ulaşım bedeli en az nerede bi söyleyin
  • mamacık bana yardım et bu konuda ok
  • düello yapmak isteyen var mı?[simage][/simage]
  • beyler ist de oturanlar söylesinde bir gün o kişilerle kapışalım ayrıca ist de nerelde yugi kartı satılıyo ben biyer biliyodum ama kapandı nerelerde ola bilir yardımcı olurmusunuz bu arada geçen sayfalarda birisi exodia kimde var demiş Exodia nın bütün kartları bende var
  • senle düello yapalım mı DJKaAaNBoZ95
  • berkuş ben ışık piramidini ışık katları türünden olan destede buldun
  • nereden aldın
    msn de versen
  • bana yardım et mamacık ya sıkıntıdayım şu ışık kartlarımı ne nerden bulup aldın bi söyleyiver
  • şimdi şöyleim benim abim 1 destesi var.ve onun kartları benden çok güçlü diye işte örnek verim onda egzodya sphinix tearia siphinix pyramıd of lıght gibi çok güçlü bazı kartlar ve benzeri kartlar var.abim 2hafta önce ankaraya gittiği için destesinin benim olacğını söyledi
  • berkuş senin berkalpgamsiz@hotmail.com u ekledim beni kabul et benimki onurer2@hotmail.com beni kabul et
  • hey napıyorsun silifer2 senin msn nen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozki

düello yapmak isteyen var mı?[simage][/simage]
    Ben isterim hadi
    msn:gunerFB91@hotmail.com
  • Gelin,www.yugioh.tr.cx adresinde yugioh oynayalım
  • ya bana su oyunun sıtesını bırı werebılırmı lutfen bulamıorum bır turlu
  • Yugi'ye daha dun basladim ve destemi nasil kurucamm.... 80 kart var ama istedigim kartlar gelmiyor 40 yapsam...
    destemi nasil kurmaliyim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.