beyler bende kartları war hemde güçlü baya ve çok güz<el bi destem war istanbulda oturuyorum isterseniz konuşabiliriz tüm oyun kurallarını da biliyorum bi şey sorarsanız msn kirpi_volkan_@hotmail.com hattta bende onların bilekliklerini alıcam çok sewiyorum bu oynu kardeşimle hep oynuyoz bi tane de mısır tanrı kartı war ama çizgi filmindekinsden değil başka
abi bare 15 karta verdiğim sliferı o kartla kerizliyip geri alıım
ya birisi bana tanrı kartlarının satıldığı bi yer söyleyebilirmi
merhaba
tanrı kartları yu-gi-oh kartı satan her yerde varrr
bende 3 mısır tanrı kartı var ve milyonlarca deste benim destemden yüzlerce kalograti yapılır mesela ejderha destesi gibi
jojo'da çıkan yu-gi-oh daki zorg u bilen var mı zorg bende var gücü sonsuz 81 kart biraz çok biliyom ama zorg zor bulunur her yerde bulunmaz ve tuzak kartlarını otomatik yok eder istiyen varsa değişirim
mısır tanrı kartları veya başka bi kartistiyen varsa ankarada oturuyom
benim en güçsüz kart larım 3 mısır kartı ve exodia daha güçlü kartlarım var
merhaba hamachi de yu-gi-oh oynamayı bilen var mı varsa yu-gi-oh ta kapışalım
bir hafta önce blue eyes fıre dragon un orjinalini aldım atk: no lect def: no lect yazıyodu ne anlama geldiğini bilen var mı?
blue eyes fire dragon diye bi kart var mı ben onu blue eyes white dragon diye bilyodum...
blue eyes fire dragon yok olanlar
Blue-Eyes White Dragon Red-Eyes Black Dragon Red-Eyes Darkness Dragon
var
quote:
Orjinalden alıntı: kingyugi
tanrı kartları yu-gi-oh kartı satan her yerde varrr
ben yugioh kartı satan yerlere gittim mısır tanrı kartları yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: blackkaos
blue eyes fire dragon diye bi kart var mı ben onu blue eyes white dragon diye bilyodum...
merhaba nerdesiniz
birleştirme kartının ingilizcesi ne bi söylermisiniz acilen
black kaos blue eyes fire dragon diye bi kart var ama zor bulunur...
blue eyes skull dragon var füzyon canavarı polomerizasyonla çağrılıyo...
blue eyes rannows dragonu olan var mı heryere baktım bulamadımm nerde satılıyo????************************************
kartları çağıran asker canavarı olan varmı ? özelliği yok edilince destende beşcanavar seçip onları çağıra biliyon yıldızı 10 olsa bile o kartı olan veya bilen varsa cvp yazsın msn adresim futbol.king@hotmail.com