Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! Herkez destelerini yazabilir mi!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
795
Cevap
2
Favori
449.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şovu seni duel master damı yoksa yugioh damı yeniyim he nedersin
  • sm=bigdance2.gif]BENİM DESTEMde en çok sevdiğim kartımDragon's precius trwasure rakibinin hayat puanını 400 yada başka sayıdan 300 'e düşürüo ve rakibini kolaylıkla yenebiliyosun
    [code][/code][simage][/simage]

quote:

• NEREDE OTURUON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eme -- 28 Şubat 2007; 0:54:21 >
  • A

• bende destemi yazsam bitmez:) şimdilik birazını yazayım..
    Watapon
    Blue Eyes Shining Dragon
    Sorcerer of Dark Magic
    Moısture Creature
    Royal Keeper
    Yomi Ship
    Grave Keepers Curse ( Tüm Grave Keeper Kartlarına ihtiyacım var belirteyim olanlar bana ulaşabilir..)
    Blue Eyes Ultimate Dragon
    Dragon Master Knight
    Five-Headed Dragon
    Pyramid of Light
    Pyramid Energy
    Curse of Aging
    Banner of Courage
    Bottomless Shifting Sand
    Needle Ceiling

Çok Karta ihtiyacım var.Özellikle Mısır kartlarına.mumyalar zombiler ne varsa elinizde.satmak isteyen bana ulaşabilir.destede alabilirim tek tek de...
    ironheart-123@hotmail.com
    hertürlü kart teklifine açığım...
  • ra nın kanatlı ejder ikisinide oynayabiliriz ikisindede seni yenebilirim.bende g.antep şehitkamilde oturuyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!

• çok üzüldüm
  • BURSA'DA OTURANLAR MSN ADRESİMİ EKLESİN MSN'SİNE kadir_kigbox@hotmail.com

• benim destem yazsam yazsam bitmez o yüzden yazamıyorum kusura bakmayın lütfen

• benim destemde kartlar çok var yazsam yazsam yazsam bitmez o yüzden yazamıyorum ama destemde ranın kanetlı ejderhası ve beyaz gözlü mavi ejderha var

• sen nerde oturuon bursada oturuosan senle kapışırım
  • bende gercekte THE EYE INVERTIGATES THE POLE DRAGON
    yani 3 başlı beyaz ejderim var
    değerli bi kart heralde biras bahsedermisiniz
    oyunu fazla bilmiyorum ama elimde 60 a yakın kart var şekiller güzeldi aldıkça aldım .
    bu arada İzmir de bizim evin yanındaki markette satılıyodu bunlar ama ucuza satılıyodu ben de aldıkça aldım iste ..
  • o kartın istersen her kafasını farklı tutabilirsin mesala sana 5000 lik canavar saldırdığında 1 kafası gider iki kafası kalır
  • beyaz gözlü mavi ejderhayı da ilk defa duyuyorum.benim bildiğim o mavi gözlü beyaz ejder olması lazım.
    THE EYE INVERTIGATES THE POLE DRAGON bu kartıda hiç duymadım sende mavi gözlü ultimate ejderden bahsediyorsun sanırım
  • ewt ondan bahsediyorum arkadas oyle bisi iste yanlız yanlıs anlamısın beyaz gozlu mavi ejder değil
    3 baslı mavi gözlü beyaz ejder
    bilgi icin sağol ranın kanatlı ejder
    bak bunu bildigim ii oldu
  • BU DESTE DESTEMİN SADECE ONDABİRİ HEPSİNİ YAZAMAM

• bi kartın orjinal olup olmadığının nerden anlıyoruz ??
  • eğer basıldığı kağıt kaliteli ise arkasıda kara delik gibiyse ve arkasında kazukı takashı,konamı gibi yazılar yazıyorsa o kart orjinaldir birde ince olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranın kanatlı ejder -- 2 Mart 2007; 18:07:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.