yugioh magıc card felan ne işe yarıyo msn verin reimleri gönderiyim
BURAYA RESİM KOYAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN.!!!!!!!!!!!!!!!!!
BANA YARDIM EDİN MSN VERİN BEN CANAVARLARIN RESİMLERİNİ YOLLİYİM NE İŞE YARADIKLARINI SÖYLEYİN PEGASUS UN DESTESİ
KAÇ SAATTİR BEKLİYORUM ÖFFFFFF
rayı kazandım almadım
MAMACIK MSN ADRESİN NE KARTLARIN ÖZELLİKLERİNİ NERDEN ANLIYOSUN
Bİ DE MAMACIK GERÇEKTEN TV DEKİ GİBİ CANAVAR BİRLEŞTİRME FELAN VARMI MSN VER KONUŞALIM
benim msn berkalpgamsiz@hotmail.com resim koymak için cevap seçeneğine gircen altında buraya resim koymak için tıklayın var seçecen gözattan tamam a bascan eğer desteklerse başarı olur sonra mesaja gönüp o buraya resim koymak için tıklayının yanında mesajda resmimi görüntüle var onu işaretle olur
ya açık seninki kapalı bende izlediğim kadarıyla yetiniyorum bende çoğu effect cardının ne işe yaradığını bilmiyorum destemdeki
ya berkalp msn ye şimdi baktım kapalı bide ben nerdeysen bütün tuzak kartlarımın ne işe yaradığını bilmiyorum
öğrenmen zaman alır.
ben monster felan diye ayırmadım destem sizce iyi mi?Bİ DE BU DESTENİN AYNISINDAN BENDE İKİ TANE VAR GIANT TURTLE WHO FEEDS ON FLAMES CRAB TURTLE WINGWEAVER FLAME CHAMPION FORCED REQUISITION ENCHANTED JAVELİN HYOZANRYU MESSENGER OF PEACE SPIKEBOT TOON WORLD HUNGRY BURGER EATGABONRISING AIR CURRENT INSPECTION STEEL OGRE GROTTO 2 HARPIE'S BROTHER RELINQUISHBD BOAR SOLDIER METAL DEDECTOR GIROCHIN KUWAGATA MAJOR RIOT UPSTART GOBLIN NOBLEMAN OF EXTERMINATION TURTLE OATH SONIC BİRD DARK BAT BUBONIV VERMIN DARK WITCH HAMBURGER RECIPE COLD WAVE THE EYE OF TRUTH THE SAHALLOW GRAVE CYBER JAR IQUID BEAST THOUSABD-EYE IDOL
allah aşkına bu yugioh sitedenmi oynanıyo yoksa indiriliyomu nerden indiriliyo ve nerden oynanılıyo bilne varsa ne olur sametkayaduman_94@hotmail i msn sine eklesinnnnn
indirilmede var düzde var düz kartlar var indirmek istiyorsanwww.yugioh.tr.cx burada oyun seçeneğine gir bulursun ama oku