Şimdi Ara

YTÜ VEYA İTÜ DÜŞÜNENLER GİRSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 15927 sıralamaya geçen sene 21387 ile kapatmış YTÜ Kontrol ve Otomasyon %30 ing gelir mi sizce? Bir de YTÜ Matematik Mühendisliği %30 ing 16507 ile kapatmış gelme ihtimali hiç yok mu?

• EnesC05 E kullanıcısına yanıt

Kom yuzde 50 gelir mat muh imkansiz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim siralamam da 13121 ytü mat müh veya mekatronik düşünüyorum kaça çeker sizce gelir mi

• meeresleuchten M kullanıcısına yanıt

İnşaat bu sene kontenjan 40 kişi azalmış ingilizcesi 25k türkçesi 30-40k arası bir şey olur sektör her ne kadar kötü de olsa itü mezunu adam boşta kalmaz hele yurt dışı şantiyesi bulursan 30 40 lı yaşlarında 9 10k dolar kazanırsın

• sutlacci S kullanıcısına yanıt

Hocam mat müh 10 - 12k gibi olur mekatronik belki ucundan gelir tam kestiremedim

kontrol otomasyon bence yüksek ihtimal gelir, matematik mühendisliği imkansız.

• enestizman16 E kullanıcısına yanıt

Hocam itü'de veri bilimi ve analitiği ve ytü'de yapay zeka ve veri mühendisliği açılacak bu sene. Onları başa yazmayı düşünüyorum sizce ölü tercih mi olur? İtüdeki bölüm mühendislik olmayacağı için şansının olacağını düşünüyorum.

• Tercihlerinizi yaparken şimdiki konjüktürü göze alarak yapmayin , 5-6 sene sonra ne olacagina göre yapin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam ben de arkadaşınıza ulaşabilir miyim

• AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

Hocam bana ithafen yazdığınızı düşünerek cevaplıyorum. Bu dediğim yeni açılacak 2 bölümülerde de hem günümüzde hem de ilerleyen yıllarda istihdamın ve uzman kişi arayışının artacağını düşündüğüm için yazmayı planlıyorum.

• Ytü elektrik nasıldır bölumden endusturiyel otomasyon alanına yönelinebilirmi ?23k ya yazılır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Şahsen matematik mühendisliği mezunuyum 2008 giriş 2014 cikis idi, güzel bölümdür , eskisi gibi fetöcü , yaz okuluna birakma meraklisi paragöz hocalar kalmadi, para kazandiklari başka yerler var ytü Teknopark’ta pek çok şirkette de ya ortakliklari var ya da destekleri :) diğer bölümü bilmiyorum ama elektrik elektronik ve haberleşme mi böyle bir mühendislik vardi ona muadildir diye tahmin ediyorum, sevgilerle

Bu bölümlerin hepsini yüksek lisans ile de halledebilirsiniz yani 4-5 sene bunlara kafa yormaya gerek yok sanki :) iş alanim da bu bölüm 8 yildir, sevgilerle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.