Şimdi Ara

YTÜ VE BİLKENTLİLERİN OKUL FETİŞİZMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ytü hakkında açıklamalara cevap verebilirim. 2. sınıf makine öğrencisiyim. Makine bölümünün kampüsü cidden muazzam ve beşiktaşın göbeğinde. İstediğin zaman beşiktaşa inip takılabilirsin arkadaşlarınla. Eğitimine gelecek olursak Türkiye'nin en iyi 3. makine mühendisliği eğitimi veren teknik okulu URAP sıralamasına göre. Bakın ben sadece makine bölümünden bahsediyorum. Bölümlerin yüzde 90'lık kısmı Davutpaşa'da ve Davutpaşa kampüsüne millet bahçesi yapılıyor. Bu makine bölümünü alakadar eden bir durum değil, çünkü bizim kampüsümüz orası değil. Eğer herhangi bir sorunuz olursa pm atabilirsiniz.
  • yani sosyal bi cevredeyım ve bir sürü arkadaşım var.o arkadaş da dersten arta kalan zamanıyla burda insanları eleştiriyor.vizyon farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-28CA2834A

Ytü hakkında açıklamalara cevap verebilirim. 2. sınıf makine öğrencisiyim. Makine bölümünün kampüsü cidden muazzam ve beşiktaşın göbeğinde. İstediğin zaman beşiktaşa inip takılabilirsin arkadaşlarınla. Eğitimine gelecek olursak Türkiye'nin en iyi 3. makine mühendisliği eğitimi veren teknik okulu URAP sıralamasına göre. Bakın ben sadece makine bölümünden bahsediyorum. Bölümlerin yüzde 90'lık kısmı Davutpaşa'da ve Davutpaşa kampüsüne millet bahçesi yapılıyor. Bu makine bölümünü alakadar eden bir durum değil, çünkü bizim kampüsümüz orası değil. Eğer herhangi bir sorunuz olursa pm atabilirsiniz.
    diğer okullar hangileri hocam makinede top5 nasıl
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam urap 2019 sıralamasına bakabilirsin internetten. Fakat tekrar altını çiziyorum makine alanı için bu sıralama.
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Sana garanti ederim ki İstanbul'un zengin veya iyi semtlerinden birinde oturmak sosyal hayatım var demek değil. Emin ol kimse öyle anlamaz. Zenginlik ve iyi semt vizyon demek de değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 26 Nisan 2020; 18:23:42 >
  • Hocam forumun adı çıkmış trollüne laf yetiştirmeye değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın
    Aynen zaten cok kolay burs kazanmak degil mi

YTÜ VE BİLKENTLİLERİN OKUL FETİŞİZMİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orası doğru zaten puanda da öğrenciler bilinçli tercih yapmadığını düşünüyorum çevre baskısı falan
  • Bu yıl birkaç kişi hariç çok tanımıyorum forumdakileri ya geçen seneden olsa bilir yazmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Suckymypalmiye

Tüm forum girer inş çok güzel bir okul.
    Senin lordemircan olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Ultra yıkık bir insan gibi görünüyosun günde 10 dk foruma bakıyorum hep seni görüyorum ve tam bir loser.
  • Naber Patron kullanıcısına yanıt
    Bilkentte mi okuyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BLACKFACT B kullanıcısına yanıt
    evet bizi pardon beni yakaladın.

lordemircan = palmesizdereceolmaz
  • ahahahshs

hocam bize yorum atan insanların günde 9 saat ders çalışması.özellikle bu çarlar 2-3kez mezuna kalırlar.bu zamana kadar sahip oldukları 4-5 arkadaşlarının hepsi üniyi kazanmıştır ancak böyle vasatlar her sene yeniden denemektedir.

Emircanim cekemiyorlar bizi

• Bilkent son derece sağlam okul övülmeyi hak ediyor. Boğaziçi'nden sonra gözümde 2. üniversite Türkiye'deki. Ankara istesem tercihim olurdu kesinlikle.

• bilkenti, bilkentin kapısından girmemiş insanlar bile övüyor niyeyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevemezmis S kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan bakınca cidden övülmeyi hak ediyor içeriden de hak ediyor ama okulla dertli olduğum birçok konu var daha önce de yazmıştım. Dışarıdan fark edilemeyecek şeyler o yüzden ben yadırgamıyorum. Okul kesinlikle iyi ama dışarıdan bazı şeyler anlaşılmıyor.

• Boğaziçi üniversitesini nasıl unutmuşsun :D

• ne mesela hocam yazarsan bizim icin faydali olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.