< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YTU ME vs HACETTEPE ME (ANKET)

YTU ME vs HACETTEPE ME (ANKET)
(En Son Oy Tarihi: 7.9.2022)
-
-
gazi makine
-
Ülkücü robot
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu arada hacettepe makine balon sırf ismi için yükselmiş ytü çok çok daha iyidir gazi de ytünün 1 tık aşağısıdr
-
Hacettepe otomotiv vardı bayağı abartılıyordu bir aralar almanca eğitim volkswagen falan mı ne diye makine mi oldu o
-
YTÜ döver bu arada
Bunu hacettepeli olarak söylüyorum
Edit: Bu sadece makine için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 19 Ağustos 2021; 13:17:49 > -
Cidden hacettepe neden bu kadar önünde ytü’nün merak ettim ben de ytü daha iyi diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ismi yüzünden hocam 40k daki ve 60kdaki gazi makine bin basar o hacettepe makineye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makinede Yıldız'a laf eden vurduruyordur
Hacettepe ceng ve ytü ceng geçen yıllarda kapışıyordu ve Hacettepe geçen yıl sıralamalarda ytu ceng'in önüne geçti bu yüzden diğer muhendisliklerde de daha iyidir diye düşünenler oldu
Hacettepe dedim ama oyumu geri alıyorum -1 düşünün Hacettepe oylarını
hacettepenin kampüsü ve ortamı bir tek odtüyle kıyaslanabilir o yüzden sıralamalarda daha önde yoksa ytü gibi dağınık kampüsler millet bahçesi olmuş okul falan olsa…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hacettepe yer
Bence tamamen göreceli. Hacettepe savunma sanayiinde çalışmak isteyen için daha mantıklı öteki yandan özel sektörde işe girmek İstanbul'da çok daha kolay. Kişiye bağlı..
okulları ayırt etmenin yöntemi çok basit. size sorular yazacağım ve soruların cevabına göre karar verin.
1 - hayvan gibi teorik mühendislik mi görmek istiyosunuz yoksa biraz daha rahat olup kendinize daha çok vakit ayırabilmek mi istiyosunuz?
2 - bölümün bulunduğu kampüsü daha büyük bi okul mu daha önemli yoksa bir kampüsünün %70 inden daha fazlasını kendine ayıracak kadar çok yer kaplayan bir bölüm mü istiyorsunuz?
3 - nerdeyse her 10 kişiden en az 7sinin mühendis olduğu bi okulda mı okumak istiyosunuz yoksa daha karmaşık bi okulda mı okumak istiyosunuz?
4 - istanbul denilen bok çukurunda mı okumak istiyosunuz yoksa ankara gibi rahat ve düzenli ama yapacak çok şeyin olmadığı bi şehirde mi okumak istiyosunuz?
sorularınızın cevabına göre seçin okulu.
YTÜ döver bu arada Bunu hacettepeli olarak söylüyorum Edit: Bu sadece makine için |
Makinede Yıldız'a laf eden vurduruyordur
|
gazi makine |
ismi yüzünden hocam 40k daki ve 60kdaki gazi makine bin basar o hacettepe makineye |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X