Şimdi Ara

YTU ME vs HACETTEPE ME (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

YTU ME vs HACETTEPE ME (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 7.9.2022)
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• gazi makine   

• Ülkücü robot

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu arada hacettepe makine balon sırf ismi için yükselmiş ytü çok çok daha iyidir gazi de ytünün 1 tık aşağısıdr

• Hacettepe otomotiv vardı bayağı abartılıyordu bir aralar almanca eğitim volkswagen falan mı ne diye makine mi oldu o  

• YTÜ döver bu arada

Bunu hacettepeli olarak söylüyorum

Edit: Bu sadece makine için  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 19 Ağustos 2021; 13:17:49 >
  • Cidden hacettepe neden bu kadar önünde ytü’nün merak ettim ben de ytü daha iyi diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü ie gelenler wp grubu?
    3 yıl önce açıldı
    Gazi CENG/EEM vs Hacettepe ME
    7 ay önce açıldı
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fortunateson kullanıcısına yanıt

ismi yüzünden hocam 40k daki ve 60kdaki gazi makine bin basar o hacettepe makineye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makinede Yıldız'a laf eden vurduruyordur

• fortunateson kullanıcısına yanıt
    Hacettepe ceng ve ytü ceng geçen yıllarda kapışıyordu ve Hacettepe geçen yıl sıralamalarda ytu ceng'in önüne geçti bu yüzden diğer muhendisliklerde de daha iyidir diye düşünenler oldu

• Hacettepe dedim ama oyumu geri alıyorum -1 düşünün Hacettepe oylarını

• hacettepenin kampüsü ve ortamı bir tek odtüyle kıyaslanabilir o yüzden sıralamalarda daha önde yoksa ytü gibi dağınık kampüsler millet bahçesi olmuş okul falan olsa…

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bosum kullanıcısına yanıt
    Hacettepe yer

• Bence tamamen göreceli. Hacettepe savunma sanayiinde çalışmak isteyen için daha mantıklı öteki yandan özel sektörde işe girmek İstanbul'da çok daha kolay. Kişiye bağlı..

• okulları ayırt etmenin yöntemi çok basit. size sorular yazacağım ve soruların cevabına göre karar verin.

1 - hayvan gibi teorik mühendislik mi görmek istiyosunuz yoksa biraz daha rahat olup kendinize daha çok vakit ayırabilmek mi istiyosunuz?

2 - bölümün bulunduğu kampüsü daha büyük bi okul mu daha önemli yoksa bir kampüsünün %70 inden daha fazlasını kendine ayıracak kadar çok yer kaplayan bir bölüm mü istiyorsunuz?

3 - nerdeyse her 10 kişiden en az 7sinin mühendis olduğu bi okulda mı okumak istiyosunuz yoksa daha karmaşık bi okulda mı okumak istiyosunuz?

4 - istanbul denilen bok çukurunda mı okumak istiyosunuz yoksa ankara gibi rahat ve düzenli ama yapacak çok şeyin olmadığı bi şehirde mi okumak istiyosunuz?

sorularınızın cevabına göre seçin okulu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.