Şimdi Ara

Ytü Makine sorular sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok az bilgi sahibiyim arkadaşlar bo bölüm olanakları hakkında vs.

Öncelikle yurt dışına çıkıp kendimi geliştirmek istiyorum bu isteğimi ytüde makine bölümünde karşılayabilirmiyim en önemli bu benim için?
    Sosyal olarak aktivitelerde max görev almak istiyorum bu ytüde böyle imkanlar varmıdır

Bu koşullara göre tavsiye edeceğiniz başka bölüm üniversite varsa sıralamam mf4 23k mf3 17k

Görüşlerinizi bekliyorum

• ytü makina piyasada geçerli olur ayrıca ytü inşaatı ve ytü endüstri müh iö düşün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

ytü makina piyasada geçerli olur ayrıca ytü inşaatı ve ytü endüstri müh iö düşün derim

endüstride sanki çok belirsiz bi meslek gibi geliyo aslında mantıklıda,inşaat konusunda pek bi bilgim yok oda mantıklı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

ytü makina piyasada geçerli olur ayrıca ytü inşaatı ve ytü endüstri müh iö düşün derim

endüstride sanki çok belirsiz bi meslek gibi geliyo aslında mantıklıda,inşaat konusunda pek bi bilgim yok oda mantıklı olabilir

doğru tercihte meslek videoları var.benm babam inşaat mühendisi en son çalıştığı yerde doğuda inşaat bölümünü bitirenlere 2500 tl veriyorlar diyor ki sen ytü bitiriyorsun.(not:bu durum şantiyede)ayrıca devlette mühendis olarakda çalışırsan çok güzel maaş veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hctppstat -- 22 Temmuz 2012; 17:53:11 >
  • Ytü makinede okuyorum. Sosyal aktivite yönünden zayıf bir üniversite ytü. Fakat şöyle birşey de var eğer kendini zorlarsan birşeyler yapmak için çabalarsan mesleki anlamda kendini geliştirebileceğin bir okul. Birçok kulüp var sağlam çalışmaları olan. Maktek, rek, aesk var mesela bu kulüplerde görev alabilirsin. Belirtmekte fayda var ytü çok laçka bir okuldur.Öğrenci işleri filan kanser eder insanı. Katlanırım ben diyorsan sorun yok tabi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Çok az bilgi sahibiyim arkadaşlar bo bölüm olanakları hakkında vs.

Öncelikle yurt dışına çıkıp kendimi geliştirmek istiyorum bu isteğimi ytüde makine bölümünde karşılayabilirmiyim en önemli bu benim için?
    Sosyal olarak aktivitelerde max görev almak istiyorum bu ytüde böyle imkanlar varmıdır

Bu koşullara göre tavsiye edeceğiniz başka bölüm üniversite varsa sıralamam mf4 23k mf3 17k

Görüşlerinizi bekliyorum

ben bu bölümde okuyorum .inan eğitim 0 bunu tüm samiyetimle söylüyorum.zaten bu yıl sınava girdim .ve birsürü arkadaşım var sınava giren.ama piyasada geçerliliği var sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbang92

Ytü makinede okuyorum. Sosyal aktivite yönünden zayıf bir üniversite ytü. Fakat şöyle birşey de var eğer kendini zorlarsan birşeyler yapmak için çabalarsan mesleki anlamda kendini geliştirebileceğin bir okul. Birçok kulüp var sağlam çalışmaları olan. Maktek, rek, aesk var mesela bu kulüplerde görev alabilirsin. Belirtmekte fayda var ytü çok laçka bir okuldur.Öğrenci işleri filan kanser eder insanı. Katlanırım ben diyorsan sorun yok tabi:)

tercihe yazıcaktım ama şuandan sonra yazmam gibi eğer böyleyse gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ Soru-Cevap
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ytü makinede okuyorum. Sosyal aktivite yönünden zayıf bir üniversite ytü. Fakat şöyle birşey de var eğer kendini zorlarsan birşeyler yapmak için çabalarsan mesleki anlamda kendini geliştirebileceğin bir okul. Birçok kulüp var sağlam çalışmaları olan. Maktek, rek, aesk var mesela bu kulüplerde görev alabilirsin. Belirtmekte fayda var ytü çok laçka bir okuldur.Öğrenci işleri filan kanser eder insanı. Katlanırım ben diyorsan sorun yok tabi:)

Hocam YTÜ de okuyorsan itü hakkında da az çok bilgin vardır. İTÜ yildizdan su konuda iyi diyebileceğin neler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum. Tam bir piyasa okuludur. Adı var o da İstanbul'da olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

Hocam YTÜ de okuyorsan itü hakkında da az çok bilgin vardır. İTÜ yildizdan su konuda iyi diyebileceğin neler var?

İtü hakkında fazla bilgim yok.Ama bizim okuldan daha iyidir eğitim yada sosyal aktivite açısından. itü makine için konuşuyorum tabi. Bir arkadaşım vardı itü makineden. 6.senesindeydi gariban Fazla zorluyorlar diye duydum. Bir de itüde inek tayfası çoğunlukta. Yardımlaşma not fotokopi çektirme olayları zor yani ytüde ortam daha rahat yarış yok öğrenciler arasında. Azıcık kafan çalışıyorsa yata yata geçersin :) İtüde şansını zorlaman gerekir. Eğer tutuyorsa,üstesinden gelebilirim diyorsan kesinlikle itüyü seç iş olanakları açısından daha avantajlı. Yıldızı bitirince de açıkta kalmazsın o ayrı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.