Şimdi Ara

Ytu Elektrik Muhendisligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ek tercih yapip yazsam mi siralamam 45915

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 bos ver var

• İstediğiniz bölüm ve/veya istediğiniz üni ve/veya istediğiniz şehir tabloda var mı ?
  • Elektrige ilgim var cidden .elektrik belgeselleri izlerdim.Lisede en sevdigim konuydu.Dinoma prensipleri manyetik aki degisimi vs cok hosuma gidiyordu.Ama insan emin olamiyor iste.Is konusu nasil olur ? Issizlik ihtimali var mezunlar ne durumda ?

• itü malzeme yazın puan yeterse
  • kamuran291216 kullanıcısına yanıt
    Hocam elektrik muh hakkinda bilginiz var mi ? Metalurji bana gore degil ya . Is imkani vs sanirim sizde muhendissiniz.

• Elektrik ve elektronik farkını bir araştırmanızı tavsiye ederim. İş olanaklarına bakarken iş tanımından hangi alana girdiğini anlayabilirsiniz. Umarım okuyan biri yorum yazar da merakta olanlar toptan bilgilenmiş olur.

Ufak bir araştırmayla bulduğum konular belki işinize yarar:

https://forum.donanimhaber.com/elektrik-muhendisligi-bilgilendirme--107596884
    https://forum.donanimhaber.com/itu-elektrik-muh-tercih-edilir-mi--134289649

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyShift -- 17 Eylül 2020; 16:54:6 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İYTE Kimya Mühendisliği
    11 yıl önce açıldı
    Gazi kimya mühendisligi
    2 yıl önce açıldı
    İYTE Kimya Mühendisliği (?)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan cok heyecanlandim yazsam mi be
    Tip icin kalmistim bir kez daha ama degisik hissediyorum suan.
    Tavsiye verecek var mi bu durumda ?

• Up

• Hocam ben de zamanında İTÜ elektrik düşünmüştüm ama şu şekilde vazgeçtim:
    Ben elektronik sevmiyordum o yüzden elektrik cazip geliyordu ama böyle kurumsal şirketlerde çalışmak istiyorsan güç elektroniği alanından çalışıyormuşsun genelde, ben de elektronik sevmediğim için vazgeçtim,Büyük projeler bulabilirsen çalışacak, barajdır falan filan iyi olabilir ama

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt
    Tuhaf ikilemdeyim hocam.Garip gelecek ama tipa da ilgim var.Acaba bir daha hazirlanip kazanma sansimi denesem mi diyorum. Calisma stil yanlislarimi cozdum Nasil calismam gerektigini anladim.Bir yandan da elektrik muh dusundugum bir alandi.Elektrigin teorik kismini seviyorum hocam. Boyle deneyler vs cok hosuma gidiyordu.Dinamo calisma prensibi alternatif akim konunun matematikle baglantisi hosuma gidiyor.Bir de oldum olasi bir formulden baska konularla iliskendirerek baska formul cikarmayi sevmisimdir.Ama neye gore muhendislife daha yatkinim bilemiyorum.

• 45645teyim üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 17 Eylül 2020; 16:53:38 >
  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    Yazmayacagim hocam.Calismaya devam
    Zaten bana uygun olmadigini fark ettim.

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Valla elektrik mühendisliğini araştırmadım hiç. Daha çok elektroniğe ilgim olduğu için.
    3. Kez hazırlanıyorum 3 haftadır. Şuan aşırı sıkıldım. Yazsam mı ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben elektrik elektronik mühendisliği bitirdim bana göre YTÜ elektrik tam bir sıralama/performans bölümü
    Düşük sıralama mezun olduğunda iyi par kazanma şansı ve iyi isim yapmış bir üniversite olanağı var burada

Forumda bi abi buradan mezun bı abi vardı 26 yaşında sıfır ev almıştı annesine yurtdışına falan gidiyordu

Eğer tanıdık referansıniz da varsa bu bölüme gidin abi
    Sertifikalı AutoCAD ve ingilizce öğrendiniz mi çok iyi paralar kazanırsınız

Ayni benim sekil benimde 3.senem olacak bu sene.Hocam kendinizde o gucu goruyorsaniz hazirlanin derim.Pek parlak bulmadim ben bolumu.Bi de muhendislik sıkıntılı.Torpil vs cok giriyor isin icerisine. Erkeksiniz sanirim

Erkeğim de, mesele nasıl oraya geldi
    Valla görmesem de ben kendime bu sıralamayı yediremedim ve içime sinen yerler gelmiyordu ondan hazırlanıyorum

Askerlik tecili soracaktim yaptiniz mi diye

He yaptırmadım hocam. Bi ara yaptırmak lazım

• bence yaz. ytü güzel okul. elektrik de güzel bölüm. istersen kendi ofisini açarsın projelendirme yaparsın, istersen müteahhitlik firmalarında, enerji şirketlerinde veya herhangi bir fabrikada çalışırsın. tersanelerde de iş bulabilirsin. velhasıl kelam bence değer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.