Şimdi Ara

YTU da okuyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yatay geçiş ile elektronik ve haberleşme mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum fakat birkaç yerde ytu nun eğitimi ile ilgili olumsuz yorumlar okudum bu konu hakkında ne dersiniz? ve Bursa'dan geleceğim Esenler Otogarından nasıl fakülteye gidebilirim? Irregular örenciyim bazı dersler bizim müfredat ile isim farklılığı olan dersler var tabi içerik olarakta bunları yeniden almam gerekecek ama 1.sınıf 1.dönemide almam gerekiyor benim sorum şu 2.sınıf 1.dönemden başlayıp alttan kalan dersleri mi alacağım yoksa 1.sınıf güzden başlayıp mı devam edeceğim? Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Yurt imkanlarından da bahsederseniz (yurt ücretleri, mesafe vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfoni123 -- 6 Temmuz 2018; 23:4:44 >

• Esenler'de indikten sonra metroya binip direk yıldız teknik durağında iniceksin. Yakın zaten ordan 3-4 durak falan olması lazım sonra keyfine göre kapıdan ringe biner veya yokuşu tırmanırsın :D Üniversitenin içinde fsm kyk yurdu var ama yatay geçişliler için başvuru okul açıldıktan sonra alınıyor. (araştırman lazım). Fsm yurdundan eem 5 dk falan yürüyerek.3 kişilik ve 300 lira falan ücreti. Eğer özel yurt istersen odadaki kişi sayısına göre 800 den falan başlar 1250 ye kadar falan.
  • furkocan90 F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler eğitim hakkında ne dersin? Sonuçta Türkiye'nin köklü kurumlarından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfoni123 -- 12 Temmuz 2018; 1:46:48 >
  • Gelme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mono87 kullanıcısına yanıt
    Neden? Biraz açar mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.