buradaki avellere bakma sen itü siber. istanbul sıkıntıysa senin için bilkent ctis |
YTÜ CENG vs İTÜ SİBER GÜVENLİK vs BİLKENT CTİS (2. sayfa)

-
-
o tür pozisyonlarda çalışan bizden de çok kişi var. researcher olarak diyorum.
-
Sen ne yapıcaksın infernix? En son akademi falan diyordun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abd'de veya isviçre'de iyi bir yerde master > distributed systems uzmanlığı > faang
-
Research kısmını bilmiyorum ama cengteki bu diğer dersler sırf ismi teorik diye sadece researchte kullanılmıyor sonuçta, dersin içeriğine bakarsan ML dersi slaytlarında tek kod yok, hep şu an çalıştığımız istatistik + lineer içeriyor ama bunu bilen kodunu çok da rahat yazıyor ve buradan işe giriyor.
Yani merak ettiğim sizde de ML dersi gelecek dediklerine göre müfredat baya baya bir değişecek gibi duruyor, yoksa hadi şu kütüphane şu çıktıyı verir Pythonda diye ders vermezler herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
keramet dillerde değil ki.
distributed systems'e 4. sınıfta gireceğim, teorik derinliği olan bir alan, önce başka cs konularını halletmem lazım. faang'ta distributed system researchleri en az AI/ML kadar önemli. Sistem düzgün ölçeklenmezse zarar milyar dolarlar olur. Ama işte bu alan da türkiye'de para etmiyor, faang'a giremezsem kötü olacak, overqualified kalırım.
-
4 sene boyunca tek bir alana odaklanmayı düşünmüyorsun herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani derslere a ve a- alacak kadar önem vereceğim de asıl derinleşeceğim kısım bu. AI/ML ve computer vision baktım sarmadı beni hiç.
-
-
öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. zaten bölüm sofeng olma üzerine kurulu.
-
Ytu ceng
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
itü siber > itü ceng
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X