6k yaptım, bilgisayar müh. elektronik ve haberleşmeden biraz daha çekici geliyor fakat sıralamayı heba etme kaygısı var, biliyorum çok mantıklı değil ama insanın eli gitmiyor. sizce bilgisayar için istemediğim bir şehirde okumam saçma mı olur, maddi anlamda ankaradan daha zor olacak çünkü. |
ytü bilgisayar yazılır mı

-
-
ne istiyorsan onu yaz
-
-
siralamam bosa gitcek mantiksiz bir dusunce gerisi senin hayatin . Git biriyle konus bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yıldız pek iyi bi üniversite değil. size söyleyeyim
-
o yüzden çekiniyorum
-
ayrıca konumu da çok kötü esenlerde.
-
up
-
Hocam itü endüstri düşünmüyorsanız hacettepe cengin arkasına yazılabilir. Ne yazıkki ceng isteyenler olarak arada kalıyoruz.
-
Yazılır bence bu sene puanı da ileri gider.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Ankara'da mı kalmak istiyorsunuz?
Ben 4.3k ile yazıcam. Çok araştırdım ve okuyan/mezun (memnun olan ve olmayan) bir sürü kişi ile konuştum. Bu forumda genelde İTÜ ve YTÜ anlam veremediğim şekilde orada okumayan kişiler tarafından kulaktan dolma bilgilerle gömülüyor.
Hacettepe olmaz mı
-
Hocam 6k ile Hacettepeye giremez. Bu sene Hacettepe 5k Ytü de 8k civarı kapatacak
İmzamı atarım , bir de kötü dedikten sonra içi dolmuyor ya o daha da komik . Herkesin dediği şeyi ekşiden bakıp demekle kötü olmuyor linkedinden çalıştıkları yerler ,mezunların ve öğrencilerin fikirleri önemli. Ama şu da bir gerçek konu iğrenç .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orayı artık düşünmüyorum, 6k'nın altına inecek çünkü çok büyük ihtimalle
-
up
-
Yazılır tabi ben o sıralamada olsam bir yazardım var ya aklın hayalin şaşar zırrrank diye yazar @donaldvladimir hocamla mangal yapardım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LQNFŞQFŞWMRŞQMEİQMŞSW
Hocam antrikot almazsanız gelmem
Üniversiten orası istersen gelme
Öğrenci adamda ne arar antrikot
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

siralamam bosa gitcek mantiksiz bir dusunce gerisi senin hayatin . Git biriyle konus bence
|
İmzamı atarım , bir de kötü dedikten sonra içi dolmuyor ya o daha da komik . Herkesin dediği şeyi ekşiden bakıp demekle kötü olmuyor linkedinden çalıştıkları yerler ,mezunların ve öğrencilerin fikirleri önemli. Ama şu da bir gerçek konu iğrenç . |
Yazılır tabi ben o sıralamada olsam bir yazardım var ya aklın hayalin şaşar zırrrank diye yazar @donaldvladimir hocamla mangal yapardım
![]() |
Benzer içerikler
- robert koleji fiyat 2025
- en iyi vakıf üniversiteleri
- savcı olmak için aile sicili önemli mi
- deniz astsubay rahat mı
- 85 tyt 55 ayt kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X