Şimdi Ara

★YTÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ SORULARINIZI ALALIM★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
8
Favori
13.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PINAR HOCAYI anlat biraz pınar hocayı .... ah o kadın sağolsun mat 2 AA geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xasger

Tamam haziran iys den 56 aldım Eylül de gecermiyim

Alıntıları Göster
    gecersin inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinxbot

PINAR HOCAYI anlat biraz pınar hocayı .... ah o kadın sağolsun mat 2 AA geldi
    Duyduguma göre pınar hocanın notlarını alan mat ı en kötü bb ile geçiyormuş, yani alman yeterli çalışmasan da olur sadece çantanda dursun yetiyo

edit: sen kimsin nerden biliyon pınar hocayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 2 Ağustos 2018; 22:54:3 >
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    makineciyim kanka bende yeni 2. sınıfa geçtim tolga adım senin neydi ? :d

• quote:

Orijinalden alıntı: MonarJuu

Öncelikle merhabalar. Ben 63bin sıralamam ile hedefim olan sizin bölümünüze çok uzak kaldım. Şu an en yakın Gazi Üniversitesi veya AYBÜ bilgisayar müh. olabiliyor o da kesin değil.Ama biz kesinmiş gibi bakalım bunlara.Sizce YTÜ için 1 senemi harcamak mı mantıklı yoksa dediğim üniversitelerde kendimi geliştirmek mi ?
    o okulların eğitimi hakkında bilgim yok fakat senin hedefin ytü ise kalabilrsin kedine güveniyorsan
    mesela ben itü yü kaydırma yaptıgım için kazanamadım mezuna kalmak aklıma geldi fakat kendime mezuna kalma konusunda güvenmediğim için zorlamadım, şimdi itü de olsam pek farklı olacagını düşünmüyorum(amacım itü yü eleştirmek vs değil sadece tahminim bu yönde)

• quote:

makineciyim kanka bende yeni 2. sınıfa geçtim tolga adım senin neydi ? :d
    itü ye mi geçiceksin
    aynen öyle yaptık bir şeyler bu sene inşaAllah olcak ama gördüğümüz mat 1 ve mat 2 ninde baya bi faydası oldu bu sene için

• quote:

aynen öyle yaptık bir şeyler bu sene inşaAllah olcak ama gördüğümüz mat 1 ve mat 2 ninde baya bi faydası oldu bu sene için
    agno kaç
    agnoyla geçmiyorum kardeşim. bu sene yksye girdim 9700 geldi öyle geçip derslerin bir kaçı sayılacak okul yarım dönem fakan uzayacak ancak profiencyi geçemezsem bir yarım dönem daha uzayabilir bana öyle dediler itü makine öğrenci işleri

• quote:

agnoyla geçmiyorum kardeşim. bu sene yksye girdim 9700 geldi öyle geçip derslerin bir kaçı sayılacak okul yarım dönem fakan uzayacak ancak profiencyi geçemezsem bir yarım dönem daha uzayabilir bana öyle dediler itü makine öğrenci işleri
    yo zaten öylesine sordum agnoyu, mat 2 aa filan diyince sorayım dedim
    umarım gecersin, itü makinede arkadaşlarım var
    bbenim de dolu arkadaş var liseden yabancılık çekçeğimi düşünmüyorum bakalım inşaAllah geçicez bu dönem 3.28 geldi ortalama bu arada, eyvallah saolasın dileklern için :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxbot -- 2 Ağustos 2018; 23:12:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

okuyoz hocam ne mezunudaha 3 yil var

Alıntıları Göster
    2016 girişlisin herhalde hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

2016 girişlisin herhalde hocam

Alıntıları Göster

okula 16 bolume 17 girisliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 4 Ağustos 2018; 11:39:23 >
  • quote:

okula 16 bolume 17 girisliyim

Alıntıları Göster
    hocam bölümünüzü tanıtan bi sayfa döküman filan var mı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

hocam bölümünüzü tanıtan bi sayfa döküman filan var mı .

Alıntıları Göster
    https://www.ce.yildiz.edu.tr/news/view/22972
    bunu yeni yayınlamışlar ben de siz sorunca gördümayrıca youtube da bilgisayar kavramları(sadi evren seker) kanalı var oradaki hocanın bölüm başkanı banu hocayla röportaj videoları var onlara bakablirsin

• quote:

okula 2016 da basladim

1 yil hazirlik okudum

1. sinif da bitti, 2.sinifa gectim su an

Alıntıları Göster
    Hocam hazırlık sinifi okumaya değer mi? Muafiyet sinaviyla geçmek sağlikli olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezun Superman

Hocam hazırlık sinifi okumaya değer mi? Muafiyet sinaviyla geçmek sağlikli olur mu?

Alıntıları Göster
    bu sorunun cevabini bir sayfa once vermistik

• quote:

Orijinalden alıntı: MonarJuu

Öncelikle merhabalar. Ben 63bin sıralamam ile hedefim olan sizin bölümünüze çok uzak kaldım. Şu an en yakın Gazi Üniversitesi veya AYBÜ bilgisayar müh. olabiliyor o da kesin değil.Ama biz kesinmiş gibi bakalım bunlara.Sizce YTÜ için 1 senemi harcamak mı mantıklı yoksa dediğim üniversitelerde kendimi geliştirmek mi ?
    Değer mi değmez mi kısmına birşey diyemeyeceğim fakat sadi evren şekerin bu konu hakkında bir videosu vardı. İyi bölüm kötü üniversite gibi birşeydi videonun ismi, biraz baktım ama bulamadım, istersen bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

Değer mi değmez mi kısmına birşey diyemeyeceğim fakat sadi evren şekerin bu konu hakkında bir videosu vardı. İyi bölüm kötü üniversite gibi birşeydi videonun ismi, biraz baktım ama bulamadım, istersen bir bak.

Alıntıları Göster
    hocam bu %30 ingilizce olayı bölümün yurtdışına açılma imkanını kısıtlamıyor mu
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok fakat bizim bölümden 6-7 sene önce mezun olmuş şuan londrada çalışan tanıdığım var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.