Şimdi Ara

Ytü Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene başında hedefim itü bilgisayardı fakat şimdi itüyü 1000-2000 kişiyle kaçırıcam gibi gözüküyor 10k olup ytü bilgisayar yazmak mantıklı mı sizce yoksa itüde farklı bölümlere mi bakmalıyım ? Ben hep küçüklüğümden beri bilgisayar mühendisi olmak isytiyordum sizce itü için bu hayalimden vazgeçmelimiyim ?

Son olarak yorumlara okuduğumda ytüyü hep bir kötüleme çabasındalar sanki yok kampüsü kötü yok itünün eziği gibi ytü harbi kötü bi üniversite mi ?

• Aynı dertten yanıyorum. İTÜ istiyordum ama olacak gibi değil.
    Fakat Yıldız Teknik'ten önce başka bilgisayar mühendislikleri de var onlara bakabilirsin
  • itü ile yıldız arasında başka neresi yazılabilir ?
  • ÖZYEGİN 9800
    GALATASARAY 12500
    İSTANBUL BİLGİ 13300
    FATİH 13300
    İSTANBUL ŞEHİR 18900

Pek iyi seçenekler gibi gelmedi bana
  • Bilgisayar mühendisliğine kendini ne kadar adadığına bağlı. Gerçekten de yazılımla ilgili misin? Yoksa üniversiteye gidince ilgilenirim diye tahmin mi ediyorsun? Biraz daha düşün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Sene başında hedefim itü bilgisayardı fakat şimdi itüyü 1000-2000 kişiyle kaçırıcam gibi gözüküyor 10k olup ytü bilgisayar yazmak mantıklı mı sizce yoksa itüde farklı bölümlere mi bakmalıyım ? Ben hep küçüklüğümden beri bilgisayar mühendisi olmak isytiyordum sizce itü için bu hayalimden vazgeçmelimiyim ?

Son olarak yorumlara okuduğumda ytüyü hep bir kötüleme çabasındalar sanki yok kampüsü kötü yok itünün eziği gibi ytü harbi kötü bi üniversite mi ?

Bilgisayarı gerçekten istiyorsan yaz derim, geçen yıl 8 700. oldum bilgisayar tutmadı gidip makina yazdım pişmanım.

• 10k olsam yıldız yazardım ege bilgisayarın bile tavan sıralaması 10k idealist adam düşünmeden yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloroflorokarbon -- 22 Haziran 2014; 19:53:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Bilgisayar mühendisliğine kendini ne kadar adadığına bağlı. Gerçekten de yazılımla ilgili misin? Yoksa üniversiteye gidince ilgilenirim diye tahmin mi ediyorsun? Biraz daha düşün derim.

Hocam itü elektrik müh ile ilgili bir bilgininiz var mı nasıldır?

• Üni degil bölüm seçin. Bilgisayar istiyosan yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

quote:

Bilgisayar mühendisliğine kendini ne kadar adadığına bağlı. Gerçekten de yazılımla ilgili misin? Yoksa üniversiteye gidince ilgilenirim diye tahmin mi ediyorsun? Biraz daha düşün derim.

Var tabii ki. Elektrik okumuyorum; ama epeyce araştırmışlığım var. Forumda uzun uzun yazmışlığım da vardır hakkında ama mesajı bulamayacağım sanırsam yine de İTÜ Elektrik konusunda forumda bir çok yorum da görebilirsin. Özetle bahsetmek gerekirse, bölümün ders planı olsun, sektördeki konumu olsun, akarı kokarı olmayan bir bölüm. Dersleri de çapla iki bölüm okuyan arkadaşlara göre elektronikten daha zevkli diyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Var tabii ki. Elektrik okumuyorum; ama epeyce araştırmışlığım var. Forumda uzun uzun yazmışlığım da vardır hakkında ama mesajı bulamayacağım sanırsam yine de İTÜ Elektrik konusunda forumda bir çok yorum da görebilirsin. Özetle bahsetmek gerekirse, bölümün ders planı olsun, sektördeki konumu olsun, akarı kokarı olmayan bir bölüm. Dersleri de çapla iki bölüm okuyan arkadaşlara göre elektronikten daha zevkli diyorlar.

Sektörde e.elektronikten avantajı/dezavantajı varmıdır.Aynı yerlerdemi çalışırlar.(pek bilgim yokta bu konuda)

• Ben de itü ya da odtü bilgisayar istiyordum olmayacak gibi ama ümitliyim hala. Olmazsa itü makina seçecem o tutar heralde 12k ile almış geçen sene. Sonuçlar açıklansın daha sağlıklı düşünürüz şimdi erken.
  • Her okulu kötülüyenler olucak onlara çok takılma ytü iyi bir okul ayrıca direk piyasaya kaliteli adam üreten bir okul diye biliyorum sene başında hedefimdi şimdi gelmicek ve ege düşünüyorum ayrıca mezun falan kalmayıda düşünme git en kötü olacak şu olur okuldan mezun oldugunda başlangıc maaşın düşük olur o 1 senedede çok fazlasını kazanırsın idealistliğin kurbanı olma yanı itü olsun falan tutturma bence

edit:bilgisayar olmazsa makina falan yazma çünkü her zorlandığında yada dersleri sevemedıgınde bilgisayara mı gitseydim ki diyeceksın ve mutsuz olacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R Lothbrok -- 22 Haziran 2014; 20:04:12 >
  • Siz gene iyisiniz ben de İtü istiyordum, şimdi İstanbul içi neresi olursa olsun (Bilg. Mühendisliği sadece) diye bakıyorum. Gelişim Üniversitesi gibi İstanbul'un en düşük puanlı yerlerine göz atmaya başladım. Yeterki İstanbul içi bir yere yerleşeyim diye bakıyorum şu an. Çünkü YGS ve LYS'm çok kötü.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sektörde e.elektronikten avantajı/dezavantajı varmıdır.Aynı yerlerdemi çalışırlar.(pek bilgim yokta bu konuda)

Sektör olarak farklı. Elektrikçiler yüksek gerilim üzerine çalışırlar, elektronikçiler günümüzde evimizde kullandığımız elektronik eşyalar gibi düşük gerilimler üzerine çalışırlar. Elektrik-elektronikçilerin çoğu daha cazip geldiği içing enellikle elektronik sektörüne yöneliyorlar. Zaten elektrik spesifik bir bölüm olması gerektiğini düşünüyorum. 4 yıllık lisans döneminde anca bir şeyler öğrenebilirsiniz. EE okursan muhtemelen elektronik, telekom alanına yönelirsin. Elektrik mühendisliği okursan da söylediğim gibi. Dediğim gibi araştır, googledan aratırsan zaten donanımhaberden çok mesaj çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gigi Bibinho

quote:

Sene başında hedefim itü bilgisayardı fakat şimdi itüyü 1000-2000 kişiyle kaçırıcam gibi gözüküyor 10k olup ytü bilgisayar yazmak mantıklı mı sizce yoksa itüde farklı bölümlere mi bakmalıyım ? Ben hep küçüklüğümden beri bilgisayar mühendisi olmak isytiyordum sizce itü için bu hayalimden vazgeçmelimiyim ?

Bilgisayarı gerçekten istiyorsan yaz derim, geçen yıl 8 700. oldum bilgisayar tutmadı gidip makina yazdım pişmanım.

Hadi ya hocam benim aklımda da makina var ama işte kararsızım neden pişmansın ?

• quote:

quote:

quote:

Bilgisayarı çok istiyordum, az farklı kaçırınca da hayal kırıklığına uğradım. Bundan dolayı makina derslerine zevkle gitmedim, resimden çizimden nefret eden bana ilk dönemden teknik resim geldi. İyi ki mimarlık yazmamışım dedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayarı çok istiyordum, az farklı kaçırınca da hayal kırıklığına uğradım. Bundan dolayı makina derslerine zevkle gitmedim, resimden çizimden nefret eden bana ilk dönemden teknik resim geldi. İyi ki mimarlık yazmamışım dedim.

Hocam peki bilgisayara geçme gibi bi şansın var mı ? Bir de itünün kampüsü nasıl güzel mi ? Duyduğuma göre baya güzel diyolar

• itü kontrol yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmt_one jr.

itü kontrol yazın

hocam onuda düşündüm forumda filan aradım ama valla tam ne yaptığını anlamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.