Bildirim
YST'nin en iyi 5 hareketi !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Bence nautilus un kaçışı 1. olmalıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Shaco -- 12 Temmuz 2013; 11:21:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DJ Tanın
/>
Ramazan ramazan yapma be mübarek -
Ne yalan söyleyeyim Narun un Lisa ile yaptığına hayran kaldım -
enni ataş yakdıı kü... -
quote:
Orijinalden alıntı: I Love Shaco
Bence naitulusun kaçışı 1. olmalıydı
+1 -
olum dp naru neymiş la böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromosty -- 12 Temmuz 2013; 11:05:12 > -
2 numara güzelmiş.
Onun dışında gözüme çarpan şey "kameraman"ın çok kötü olması bir yerde olay yaşanırken boş boş sisi veya olayın yaşandığı yerin üstünü gösteriyorOtomatik moddan beter.
-
Naru nun Lisa y la yaptiklari cok iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozieekus
quote:
/>
Ramazan ramazan yapma be mübarek
Amaç nefsi terbiye değil mi ? Sen orucu tutarken nelerin yasak olduğunu biliyorsun. Yemek, Su, Cinsellik.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozieekus
quote:
/>
Ramazan ramazan yapma be mübarek
Amaç nefsi terbiye değil mi ? Sen orucu tutarken nelerin yasak olduğunu biliyorsun. Yemek, Su, Cinsellik.
Vallaha aydınlattın allah razı olsun
-
Tr serverını hiç takip etmiyorum, ama 5. harekete iyi diyorlarsa cidden konuşmalarınızda haklısınız. Ahri zaten kim bilmiyorum tam bi fail.
Edit: O harekete iyi diyenler var. Ciddi misiniz siz beylerLissandra yapabilceği en iyi şeylerden birini yapmış ama ahri fail olmasaydı liss gg wp idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belarius -- 12 Temmuz 2013; 16:01:49 > -
haha sonu süper -
TT'nin yaptığı invadenin hiçbir olayı yok bence nautilus'lu olan 1. olmalıydı. -
Eni Ateş Yaktı Kül Yağdııı! -
O invade'den sonra bilgisayarı kapadım -
Nautilus'unki hariç hepsi silver/gold oyunları. Ayrıca Thresh'in Nautilus'u çektiği invade nedir öyle abi -
quote:
Orijinalden alıntı: Thanor
Nautilus'unki hariç hepsi silver/gold oyunları. Ayrıca Thresh'in Nautilus'u çektiği invade nedir öyle abi
kör olduğu bir bölgeye atıyor orda karşı takımı görmüyor ki -
quote:
Orijinalden alıntı: MrVayne
quote:
Orijinalden alıntı: Thanor
Nautilus'unki hariç hepsi silver/gold oyunları. Ayrıca Thresh'in Nautilus'u çektiği invade nedir öyle abi
kör olduğu bir bölgeye atıyor orda karşı takımı görmüyor ki
Westte bronze 2 de mücadele verdiğim dönemler olmuştu, ezikken bile o kadar berbat invade görmedim karşı takım fark etmesine rağmen ısrarla dalıyorlar.İnvade demek hurrra diye girmek değildir zaten zamanlama önemli.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X