Şimdi Ara

*** YSL BODY KOUROS PARFÜM ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 5 Ocak 2011; 9:44:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 50ml mi 100ml mi hocam?
  • yazmamışım. ama kutunun sağ alt kısmında 50ml yazıyor zaten

• YSL'nin parfümlerinin sahtesi yok mu? Bu komikti işte..
  • tamam sen kendi halinde katıla katıla gül. mesaj sayısını artırmak için boş yere ilanımı kirletme. ysl kouros'un sahtesi yok! çoğu ysl erkek parfümünün sahtesi yok! bir tek opium'un var. laf olsun diye yazmayın. ben erkek parfümlerinden bahsettim mesajda. onu anlamak zor değil. bu mesaj sayısını arttırıp rütbe arttırmak da ne büyük olaymış. garip garip tiplerle uğraşır hale geldikk

quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

YSL'nin parfümlerinin sahtesi yok mu? Bu komikti işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 6 Aralık 2010; 19:59:52 >

• o zaman adam gibi söylersin bunların sahteleri de var dersin! bu komik oldu işte falan filan. komikliğini sana mı sorduk! ben senin saçmasapan antipatik mesajımı ilanımda görmek zorundamıyım bir de 5 senelik forum üyesisin. daha hala forumculuğu öğrenemişsin. biraz daha uğraş. satış yap. hayırlı satışlar filan de belki olur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

tamam sen kendi halinde katıla katıla gül. mesaj sayısını artırmak için boş yere ilanımı kirletme. ysl kouros'un sahtesi yok! çoğu ysl erkek parfümünün sahtesi yok! bir tek opium'un var. laf olsun diye yazmayın. ben erkek parfümlerinden bahsettim mesajda. onu anlamak zor değil. bu mesaj sayısını arttırıp rütbe arttırmak da ne büyük olaymış. garip garip tiplerle uğraşır hale geldikk

quote:

YSL'nin parfümlerinin sahtesi yok mu? Bu komikti işte..

Çeşit çeşit sahte YSL parfüm fotoğrafını çekip buraya koyarsam bana parfümü ücretsiz gönderebilecek misin? Cevabın hayırsa bence sen kendine gül.

• Bi de terbiyesiz olduk ne güzel Doğruları konuşuyoruz,fiyatınız da çok yüksek ve saçma bu kadar basit. Neyse hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Versace Eros EDT 200 Ml
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.