Şimdi Ara

YpBpR Kablo Siyah Beyaz Görüntü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde Bi yerden laptopum için "7pin S-Video >> 3 YpBpR" kablo aldım. Yani S-video yu, yeşil-mavi-kırmızı uçlara çeviren bir aparat aldım.

Eskiden elimde Kompozit kablo vardı (Kırmızı-beyaz-sarı) onları takarak TV ye bağlamıştım. Siyah beyaz görüntü geliyordu. Karıştırınca felan TV yi 29Hertz ve 30Hertz olduğunu gördüm. Bişi Değiştirmedi ama yine siyah beyaz dı görüntü.

Şimdi Gittim Komponent kablo aldım (Kırmızı-Yeşil-Mavi). Taktım Yine Siyah-beyaz ama gelişmiş ayarlara bakınca 29,30 ve 60Hertz olduğunu gördüm. Ama yine karştırdım ettim. Görüntü Siyah-Beyaz olmaya devam etti.

+ Televizyonun Komponent girişlerine takıyorum. Yanlışlık yok. Herşey doğru.

Hatta yeni aldığım kabloyu (komponent) DVD Playera taktım. Görüntü gerçekten çok güzelleşti (Özellikle Bir DVD taktım Görüntü farkı baya yüksekti).

Ancak işte PC ye takınca siyah beyaz görüntü alıyorum sadece. Bunun Bir çözümü Varmı. Varsa Nedir? YAni bilgisayardan Bir YUV ayarı vs. mi açılması gerek? Bazı DVD playerlarda öyle olduğu söyleniyor da dedim belki PC dede öle bi detay vardır.

Sorunum çözülürse gerçekten çok Makbule geçer. Teşekkürler.

PC Ekran kartı "G-force 8600M GT"
    Komponent Kablo (Philips :) )
    Ara kablo "s-video>YpBpR" pazar malı :D

TV de Samsung 106 ekran Projeksyon TV (HDTV 1080i Ready) ( HDMI hariç her çıkış mevcut)

Bide bunun anlamı ne tam olarak (HDTV 1080i Ready)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romsage -- 13 Şubat 2009; 18:07:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.