Şimdi Ara

Yozgat Merkezde Oturan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yolcu otobusu devrilmis yozgatta dogrumu agrıya gidiyormus 3 ölü 43 yaralı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mavi_panda

hocam zaten kalici olmam heralde . okulumu bitirip calismak icin baska bir yere gecerim

Birsey söyliyimmi kardesim yozgata alıstınmı tamam bak suan 13 gün yozgattayım gitmek istemiyorum valla duygusal insanımdır

Bak işte yine oldu tam bunu kastettim. Anladığınız şey yanlış anlaşılan şey. Oranın halkından söz etmiyorum iyisi kötüsü değil. Anlaşılamayan esrarengiz şeyler var hacım o topraklarda. 0 fay hattı kayalık ve toprağında aşırı tuz var ama denizi yok normalde deniz/göl bölgelerinde olur bu yapı. Deprem bölgesi değil ama yerin altı kaynıyor sıcak su kaynakları var. Normalde fay hatlarının olduğu bölgelerde çıkar sıcak su çatlaklardan sızan magma gazları ısıtır.

Bodrum gibi mesela ard ardına deprem oluyor. Bunun en büyük sebebi buhar kent denilen yer altı gazlarından elektrik üretimi sağlanması. Bu gaz sıcak hava zorlayarak çıkarılmaya başlarsa tabakalar arasında boşluk oluşur akımdan dolayı baskı artar üst tabakada artan baskı alttaki faylara etki eder ve kırılmalar gerçekleşir. Yozgatta bu olay fay olmadığı için olmaz rahatsınız yani

Bu şunun göstergesi orası aslında bir radyasyon bölgesi kayaların altında yarılanan nükleer reaksiyonlar yer altı sularını ısıtıyor oluşan su buharlaştıkça yer altından çıkan su tuzdan ayrışıp toprağa çökeliyor. O bölgede ağaç vs yetişmemesinin nedenlerinden biridir. Hibritdioksit fümenal madenleri var. Nadir bulunan bir hafif metal çeşidi. Hafif zırh yapmak için bir araştırmalarımız oldu ama testlerde başarılı olamadık. Hibritdioksit hava ile temas edince metal korozyona uğruyor.

Neyse havası da baya bir soğuktur oranın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 7 Eylül 2017; 4:18:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Bak işte yine oldu tam bunu kastettim. Anladığınız şey yanlış anlaşılan şey. Oranın halkından söz etmiyorum iyisi kötüsü değil. Anlaşılamayan esrarengiz şeyler var hacım o topraklarda. 0 fay hattı kayalık ve toprağında aşırı tuz var ama denizi yok normalde deniz/göl bölgelerinde olur bu yapı. Deprem bölgesi değil ama yerin altı kaynıyor sıcak su kaynakları var.

Bu şunun göstergesi orası aslında bir radyasyon bölgesi kayaların altında yarılanan nükleer reaksiyonlar yer altı sularını ısıtıyor oluşan su buharlaştıkça yer altından çıkan su tuzdan ayrışıp toprağa çökeliyor. O bölgede ağaç vs yetişmemesinin nedenlerinden biridir. Hibritdioksit fümenal madenleri var. Nadir bulunan bir hafif metal çeşidi. Hafif zırh yapmak için bir araştırmalarımız oldu ama testlerde başarılı olamadık. Hibritdioksit hava ile temas edince metal korozyona uğruyor.

Neyse havası da baya bir soğuktur oranın

Bak orda haklısın derim evet soguktur suan balkondayım soguk manzarada ohh mis :D ve arabayla gezerken bazen lağn kokusu alıyorum kapaklardanmı geliyor ne

• Yapma bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altındağlıyım eryamanda,keçiörende,kızılayda oturdum. kırşehirde kamanda çiçekdağında akrabalar arsalar falan var arada bakmaya gidiyoruz. Kırşehirdeyken yozgattan erzak almak için ugramıştık yörenin kendi halkı bile yozgattan nefret ediyor.

Çapanoğlu zamanında ayaklanma yapması ve Atatürk ün bu şehre bir nevi ambargo uygulaması varmış

Keza baktığımızda günümüz şartlarına sehirin gelişmemiş olması doğru dedirtiyor

Birde o pis soğuk havası yok mu :) Erzurum'da soğuk başlar Sivas'a gider en son Yozgat'ta uğrar derler

İnsanına gelirsek iyidirler ( gurbete gidenler hariç özellikle şefaatli ilçesi ) çok bir şeyi yok hatta ilçeleri daha güzel diyebilirim en son bir AVM yapılıyordu acilmistir.

Tek bir caddesi var 30 dk da şehri gezersiniz

Lakin bir de çamlığı var ki dünyada sayılı yerde bulunan camlardan ve Türkiye'nin ilk milli parkıdır sabah ayazında bir nefes çekersin adamı çakı gibi diker ayağa

• İnsanlara laf atmadan önce Yoz - gat isminin nerden geldiğini araştır liseli.

Orijinalden alıntı: mavi_panda

hocam bu sene yozgatta universite kazandim bakalim biz de yasayacagiz nasil bir yer gorucez

Uni mi varmış yozgatta

• bende bu yıl yozgatta tıp fakültesine başlıyacağım, kayıt olmaya gittiğimde gördüğüm kadarıyla internette bahsedildiği kadar kötü bir yer değil, imar planı güzel. insanlar biraz sıkıntılı geldi ama oda sıkıntı değil kimseye eyvallahım olmaz :D

• quote:

Şeytan üçgeninin bir parçasıdır Yozgat

Çankırı-Çorum-Yozgat uzak veya dikkatli olunması gereken illuminati üçgeni.. Birebir halkından duyumlanmış gerçeklerdir..

katılmamak elde değil.

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line | 2022 Egea 1.3 Easy Plus |
    • 2011 Mazda 3 1.6 impressive Otomatik (Mevcut araç)
    • 2025 Clio 1.0 TCe Evolution (Mevcut araç)
  • Halki Ataturk dusmani olan ve halk tabiri ile uzak durulmasi gereken bir sehir olarak biliyorum yozgati

var

Şeytan üçgeninin bir parçasıdır Yozgat

Çankırı-Çorum-Yozgat uzak veya dikkatli olunması gereken illuminati üçgeni.. Birebir halkından duyumlanmış gerçeklerdir..

ne gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.