meraba arakadaşlar ben bu youwın sıtesınden ıddda oynuyorum suankı lımıtım 1540 tl 1000 tlsını cekmek ıstıyorumda ıletısıme gecdım bana kımlık dogrulma yapman gerekıyo dedıler bende tamam dedım ıstedıklerı belgelerı gonderdım kımlık bılgılerını parayı yatrmıs oldugum kredı kartı bılgılerımı fılan gonderdım ıkı adet kredı kartı ıle para yatrmısdım garantı ve denızbankın bonus kartlarıyla dedıklerı gıbı arkalı onlu kart bılgılerımıde gonderdım yanlız garantının arka yuzundekı sayılar olmadıgı ıcın onunsadece on yuzunu gonderdım emaıl yoluyla bana dun maıl atmıslar sayın musterımız garantı bankasının bonus cardın arka yuzu ulşmamıs bılgılerınız eksık dıo olar tamamlayınız bu sıte guvenılırmı acaba e zaten denz bankın gonderdım arkalı onlu garantınınkınde sadece on kısmını gonderdım cunku arka kısmın numraları yok sadece cvc numarası var onuda gondremzdım yanı her neyse tekrardan emaıl yazdım bakalım ne cevp vercekler bu sıte hakında bılgısı olan varmı tşkler
fazla bilgim yok ama cvp yazan yok bildiğimi yazayım
ben oynamıyorum ama oynayanlardan bildiğim kadarıyla sitelerin %70i belge ister. belge istemesi merdiven altı olmadığının kanıtıdır zaten misal 15 yaşında bir kardeşimizde bu sitelerden oynayabilir, 18 yaş altı yasak bu yüzden bu kişiden belge isterler gerçek bir kişi ve 18den büyük olduğunun kanıtlanması için kimse senin veya başkasının arkalı önlü kimliğine falan kalmadı, bunları gerçek bir kullanıcı ve bilgilerinin eşdeğer olmasının kanıtı olması için gerekli