Şimdi Ara

YouTuberlar neden bu kadar gereksiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler YouTube gereksiz YouTuber kaynıyor kimi saçını boyuyor kimi kendine ceza veriyor kimi birbirini şakalıyor falan. Orkun diye bir çocuk var o kadar inşam neden onu izliyor anlam veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü millet mal seviyor. her şey hazır. vlog çıktı millet oturduğu istediği yeri geziyor. bende nefret ediyorum ama modern çağ

ya da neyse kim uzun uzun cümleler yazacak öyle işte
  • youtube u sadece Hatsune için kullanıyorum

• Oyun videosu cektiler yetmedi
    Challange videolariyla midemizi kaldilar yetmedi
    Saclarini rengarenk yaptilar olmadi
    Simdide butun koyleri gezip cin videolari cekiyorlar

Biktim.Tukendim

• Youtube kapatılsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana bir öneride bulunayım mı ?

İzleme
  • Yutuplar kapatılsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Volvolord kullanıcısına yanıt
    Aynen üstad bi de cin videoları çıktı. Yabancılar ne yapıyorlarsa bizde aynısını kopya ediyorlar. Yorekok isminde bir kanal var bence iyi.

• Hepsi para için yaptığından olabilir mi ? Saçma sapan bir şey ünlenince neden herkes aynını yapıyor sanıyorsun, zevkten değil heralde.
  • hedef kitlesiyle alakalı. nerde şaklaban, boş anlamsız kanal var hepsi parayı götürüyor.
  • Tamam bende çoğunu sevmiyorum.Acayip sesler çıkarmaları mı dersin kendilerini değişik şekillere sokmalari mi dersin saçma geliyor.Ama şu var ki bu adamların yaptıklarını ben yapamam.E bunlara da talep var.Arz-Talep olunca adamlar videolarını cekip paralarını kazanıyor.Takdir etmek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Youtuberlar değil mesele. Onların amacı sadece para.. Her türlü rezilliği, maymunluğu yapacak insanlar imkanı buldularmı yapıyorlar. Bundan keyif alan, mutlu olan saçma sapan takipçileri oldukça o adamlarda azalmayacak. izlemeyin geçin. Denk gelirsenizde disslike verin geçin.
  • Boşver temizlemek için çare yok yeni bi şikayet düzenegi gelse şikayet ettigimiz videolar incelenip uygun değilse silinmeli o zaman çok iyi bi video platpormu olur ama malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da aynı dünya gibi
    Dünya nasıl iyilerin hatrına dönüyorsa,youtube'a da kaliteli video yapan kücük azınlığın hatrına girirlir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.