Bildirim
YouTuberlar neden bu kadar gereksiz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çünkü millet mal seviyor. her şey hazır. vlog çıktı millet oturduğu istediği yeri geziyor. bende nefret ediyorum ama modern çağ
ya da neyse kim uzun uzun cümleler yazacak öyle işte -
youtube u sadece Hatsune için kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun videosu cektiler yetmedi
Challange videolariyla midemizi kaldilar yetmedi
Saclarini rengarenk yaptilar olmadi
Simdide butun koyleri gezip cin videolari cekiyorlar
Biktim.Tukendim
Youtube kapatılsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sana bir öneride bulunayım mı ?
İzleme -
Yutuplar kapatılsın
Aynen üstad bi de cin videoları çıktı. Yabancılar ne yapıyorlarsa bizde aynısını kopya ediyorlar. Yorekok isminde bir kanal var bence iyi.
Hepsi para için yaptığından olabilir mi ? Saçma sapan bir şey ünlenince neden herkes aynını yapıyor sanıyorsun, zevkten değil heralde. -
hedef kitlesiyle alakalı. nerde şaklaban, boş anlamsız kanal var hepsi parayı götürüyor. -
Tamam bende çoğunu sevmiyorum.Acayip sesler çıkarmaları mı dersin kendilerini değişik şekillere sokmalari mi dersin saçma geliyor.Ama şu var ki bu adamların yaptıklarını ben yapamam.E bunlara da talep var.Arz-Talep olunca adamlar videolarını cekip paralarını kazanıyor.Takdir etmek lazım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Youtuberlar değil mesele. Onların amacı sadece para.. Her türlü rezilliği, maymunluğu yapacak insanlar imkanı buldularmı yapıyorlar. Bundan keyif alan, mutlu olan saçma sapan takipçileri oldukça o adamlarda azalmayacak. izlemeyin geçin. Denk gelirsenizde disslike verin geçin. -
Boşver temizlemek için çare yok yeni bi şikayet düzenegi gelse şikayet ettigimiz videolar incelenip uygun değilse silinmeli o zaman çok iyi bi video platpormu olur ama malesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube'da aynı dünya gibi
Dünya nasıl iyilerin hatrına dönüyorsa,youtube'a da kaliteli video yapan kücük azınlığın hatrına girirlir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X