Şimdi Ara

Youtuber olmak mı, mobil oyun yapmak mı, site açmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtuber olmak mı, mobil oyun ve uygulama yapmak mı, site açmak mı? Sizce hangisi daha mantıklı ve daha çok kazanç getirir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bitcoin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük sistemli bilgisayarlara oyun çıkarabilirsin sistemin çok iyi değilse sistemi zorlamayan grafik motorları kullan.
    Bende oyun tasarlamak istiyorum ama senaryosunu yazamadım bilimsel şekilde yazmam lazım gerçekçi olmalı.

• site açmak değil o işin şeyi çıktı diğerlerinin de çıkmadan çok düşünmeden atıl

• Kendi yaptiğın oyunları youtube kanalında tanıtıp videolarin linklerini açtığın web sitesinde paylaşabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar kolay alternatif gibi görünse de Mobil Oyun yapmak listedeki diğerlerinden kat kat zordur.eğer oyun motorunu ve kullandığı dilleri iyi bilmiyorsanız, photoshop ve 3ds max,blender gibi modelleme programlarını kullanamıyorsanız, oradan buradan model ve kod toplarsanız yaptığınız oyun tofaş simülatör tadında olur ötesine geçemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 8 Mart 2018; 20:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümüş al gümüş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Aklında fikir yoksa hiçbiri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil oyun yapmaktan para kazanmak hepsinden çok çok çok çok zordur. Stüdyonuzun , bu işi iyi bilen 10-15 yazılımcınız olması lazım. Yoksa internete bireysel oyun çıkaran biriyle görüştüm adamın 9-10 tane oyunu var bazısı milyon indirilmiş . Aylık 500-600₺ alıyorum diyor.

İnternet sitesinden para kazanmak size bağlı siteniz ilgi çekerse üye çekersiniz, üyeleriniz de reklam çeker. 1+1=2

YouTuber olmak hepsinden daha kolay, saçma sapan bir video çek şansın varsa patlıyorsun zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eric Barone, Tobey Fox falan olabilirim diyorsan oyuna giriş :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.