Şimdi Ara

Youtuber Olmak İsteyenlere Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde popüler ve çok eylenceli gibi gözüken işlerden biri olan Youtube sandığımız kadar eylenceli değil ne yazık ki oldukça emek isteyen bir iştir öncelikle birçok programı kullanmayı bilmeniz gerek. Bunlar arasında edit için sony vegas tarzı programlar bilmelisiniz tabi olay bununla bitmedi çok güzel olurdu fakat daha yeni başlıyoruz özgün içerik üreticisi olmalısınız ve her videonuz olabildiğince dikkat çekici olmalı ki size abone ve izleyici kazandırsın.
    Ve farklı içerikler üretmelisiniz yani fark yaratmalısınız sürekli olarak tekrarlanan kategorilerde yer almamanızı tavsiye ederim daha az kullanılmış veya sadece size özgü olan kategorilerde yapmanızın daha bir faydası olacaktır hem bu şekilde büyüme hızınızda artacak çünkü Youtube farklı çabuk fark eder ve bunu ön plana çıkarır onun için size önerim o olur örnek vermek gerekirse Türk Youtuber lar’dan Ruhi Çenet Videoları.
    Kendisi çok başarılı bir içerik üretici ilginç bilgiler ve gizemli olaylar uzay ile ilgili içerikler üretmektedir. Ve adam kendi kategorisini yarattı onun arkasından gelenler oldu onlarda o kategoriden yararlandı fakat ruhi çenet kadar değil. Çünkü o ilklerden olduğu için büyük başarılar yakaladı kendisi sevdiğim bir içerik üreticisidir. Onun arkasından gelen kişiler arasında bilgi seansı ve ilginç bilgiler tarzı bir çok kanal yer almaktadır. Fakat bu kategoriye her yeni katılan kişi bir adım geriden geliyor ve büyüme hızı düşüyor. Mesela Muhammed Alakus adında ki kanal o arkadaşımızda oldukça güzel içerik üretiyor fakat o da tam anlamıyla istediği emeğin karşılığını alamıyor.
    Çünkü kopyalanmış bir kategoriyi kullanıyor artık değerini yitirmiş bir kategori onun için Youtube başlamadan önce kategori seçimini çok iyi yapmanız gerekir bundan dolayı iyi seçim yapın arkadaşlar sizlere en önemli öneri olarak kategoriniz farklı olması olur. En önemlisi kendinize özgü çok farklı bir kategori olmasıdır.







  • Yıl olmuş 2016 hala "ğ" kullanmayı öğrenemediniz, youtuber olmayı öğretiyorsinuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygunn -- 19 Eylül 2016; 18:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.