Şimdi Ara

youtubedeki nasıl tıp kazandım videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunlara bi eleştiri lazımdı arkadaş bu nedir videoların içeriğinin %80i ''tıp okuyom yhaa TIP TIP TIP'' ayrıca tıp nasıl kazandım nedir bunun bi yöntemi var yapan herkes kazanıyo mu ? o videoların %20si de hayatları anasını satayım okuduğum fakültede birinin videosunu görürsem tüm fakütleye yaycam dalga geçelim

• Siz de varya ota boka uyuz oluyonuz. Tamam cekmisde sen niye oturup izliyon hatta onun hakkinda niye baslik aciyon. Tinlamazsaniz onlarda yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her halta eleştiri, eleştiri de değil laf atma.

Tıp kazanmak kesinlikle basit bir iş değil, özellikle İstanbul, Ankara da kazanan insanlar faydalı olmak için video çekmiş olabilirler, bir kısmı da her yerde olduğu ego tatmini yapmayı amaçlamış olabilir, bu her konu da olabiliyor, bunda da yapanlar olmuş. Hepsini bu şekilde değerlendirmek yanlış.

Ayrıca komşuya aldığı televizyon ile bile hava atılan bir ülkeden bahsediyoruz. Çocukların, ailelerin aklına küçüklükten "Tıp tıp" diye kazınıyor, haliyle bu başarılırsa da büyük bir olay olmuş gibi lanse ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commuovere -- 29 Temmuz 2017; 10:33:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    ELEŞTİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
  • İlk Eleştiri Yazısı: Youtubedaki nasıl tıp kazandım videolarının hakkında bazı mülahazat-ı şamildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckrdmm -- 29 Temmuz 2017; 10:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzadam101

ELEŞTİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Mfci adamin elestiri ile ne alakasi olur la. Oraya azicik tan cot at da biz de anlayalim elestiri oldugunu

• Bir tane vardı harbi güzel içerikleri vardı adamın öyle tıklanma izlenme için yapmamıştı.Ama bir tane kız vardı cerrahpaşa kazanmış bir bakayım dedim.Sonra dedi ki çalışmaya eylül ayında başladım öyle kazandım.Sizde erken başlamayın sıkılırsınız dedi.Orada kapattım direk.

Muhtemelen kendisi 4 yıl boyunca sağlam temel atmış birisi ki eylülde başladım kazandım diyor yada yalan söylüyor.Çıkıp orada tıp kazanmak kolay bi şey gibi anlatıyor.En kötüsü de bunlar ülkenin en iyi üniversitesini bi şekilde kazanmışlar ve ilerde doktor olacaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş insanlar olduklari için sen hiç bilkent odtü boğaziçi koc vs mühendislik kazanıp video çeken gördünmü veya tm den bu uni leri kazanan cekmez ama hukuk videolari çoktur yani bu boş 2 guruh böyle fazla şey etmeyin

• Tüm fakülteye yaycam dalga geçelim

Blok

• Ben de uyuz oluyorum.

Fayda amaçlı yaptıklarını düşünmüyorum. Sadece kendi egolarını tatmin etme amaçlı yapıyorlar. Özellikle kızlar yapıyor bunu. Hiç erkek görmedim bugüne kadar.(Enes Emer hariç) Biraz dekolte biraz makyaj sonra tıp kazandım zekiyim imajı ooh gelsin abazalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 29 Temmuz 2017; 18:10:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.