Şimdi Ara

Youtubedan Anlayan Gelsin (Copyright)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir montaj yapıp youtubeda yayınlamayı düşünüyorum. Fakat fon müziği olarak hangi parçayı koysam karar veremiyorum. Çünkü o kadar uğraşıp youtube'a yükledikten sonra copyright uyarı alıp videomun kaldırılması hiç hoş olmazdı.

Size sorum şu, koyacağım parçanın youtube tarafından silinip silinmiyceğini nasıl anlayabilirim ben? veya istediğim şarkıyı koyup youtube'la bir anlaşmaya girmemin bi yolu falan var mı? kanalımda adsense bağlantısı bile yok, para falan da kazanmıyorum... nasıl çözebilirim bu sorunu lütfen yardım beyler :(

• Telifsiz şarkılar yaz youtube'a onları kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parantez içinde free download yazabilir başlıkta yada no copyright yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtubenin kendi telifsiz şarkıları var ama bunları beğenmezsen NoCopyrightSounds diye bi kanal var oraya bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

Youtubenin kendi telifsiz şarkıları var ama bunları beğenmezsen NoCopyrightSounds diye bi kanal var oraya bakabilirsin

anladım hocam nocopyrightsounds güzel kanala benziyor.

yine de merakımdan sorayım, %100 koruma altında olan lisanslı bi şarkıyı kullanmanın hiçbir yolu yok mu?
    bir de bu şarkıların bi listesi falan yok mu, ben şarkının adını yazayım aratayım , eğer bi sonuç çıkarsa anlayayım ki koruma altında. yok mu böyle bir site?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A. Yıldırım

Youtube'un telif hakkı olmayan ses kitaplığı var. Eğer daha fazlasını istersen youtube'da arayarak da bulabilirsin. Yalnız arattıktan sonra yukarıda filtrelere tıklayıp özellikler sekmesinde Creative Commons'ı seçmelisin.

Bu CreativeCommons şarkılarının hepsini rahatça kullanabilir miyiz yani?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.