Şimdi Ara

Youtube Videom İzlenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün sinema konulu Youtube kanalı açtım. Ve ilk videomu yayınladım. Doğal olarak 1 izlenme bile gelmedi. Facebook'tan arkadaşlarıma link attım 10 kişi falan izlemiş. Ben de bazı gruplara girip durumu anlattım ve video linkimi attım fakat yine de fazla izlenmedi. Aramızda illa Youtuber'lar vardır. Lütfen bana destek olacak biri çıksın. Ben bu kanalı nasıl büyütmeye başlayabilirim? Abonem bile yok gibi bir şey.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anginapektoris -- 12 Temmuz 2016; 18:49:21 >

• Kamera karşısında gırtlaklanan bir domuz gibi bağırıp,abuk subuk hareketler yaparsan 300k abone direk gelir
  • Cevabın için teşekkür ederim, lakin ben Enes Batur tarzı 8-10 yaşa hitap edecek kanal değil kaliteli bir kanal olarak büyümeyi istiyorum.
  • ne olmasını bekliyordun 1 videoyla?
    millet 20 nin üstünde video ekliyor üşenmeden, yine de izlenmeyebiliyorlar.
  • Tony Stark kullanıcısına yanıt
    Önerin için teşekkür ederim ama sanırım siz beni tam anlamadınız. Ben 100 video da yüklesem abonem dahi hiç olmadığı için yine izlenmeyecek ben bundan yakınıyorum.
  • mal mal hareketler yapıp minecraft videosu çeksen şimdiye paraya para demiyodun
  • Sen daha ortaya bir sey koymadan kimin izlemesini bekliyorsun? Millet tonlarca video yukluyor ve hepsi 15 20 izlenme aliyor 1 yil boyunca, sonra yukseliyor yavas yavas.

Milletin isi gucu yok 1 videolu kanali mi takip edecek? Mantik ariyorum ama yok.
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, o zaman ben video yüklemeye devam edeceğim teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.