Şimdi Ara

Youtube videolarını facebookta paylaşma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
48.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceden youtubeda izlediğim videoyu facebookta paylaşmak istediğimde gerek kendi duvarımda gerekse başka arkadaşlarımın duvarında paylaşabiliyor ve aynı zamanda paylaşmak istediğim videonun açıklama kısmında @ tuşuna basıp isim yazdıktan sonra arkadaşımı o videoda etiketleyebiliyordum..

Bugün aynı şeyi denedim ama kendi duvarımdan başka bir yerde videoyu paylaşamiyorum ve aynı zamanda @ yaptığımda hiç kimsenin ismi çıkmıyor..Nedenini bilen var mı? Nasıl düzeltebilirim ?

Sahteciliği sevmez,Harbiliği tercih eder.
    Oyalanmaktan nefret eder, Dakikliğe hayrandır.
    Emeğe saygı duyar,Emek hırsızlarını lanetler...
  • Aynı sıkıntı bende de var. Videoları sadece kendi sayfamda paylaşabiliyorum, eskiden facebook özel mesajı olarak gönderebiliyorduk. Bir değişikliğe mi gidildi? Böyle çok kullanışsız olmuş, kimseyle video paylaşamadıktan sonra ne anlamı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: harsena_kalesi

facede ayar deyısıklerı yapılıyor vıdeo ayarlarından yapabılırsın herkeze gorunur yapman yeterlı

bahsettiğimiz olay farklı kardeşim..youtubedan video izliorum ve hoşuma gitti facebookta paylaşmak istiyorum diyelim ki..paylaş butonuna tıklıyorum yeni bir pencere açılıyor..O videoyu sadece kendi duvarında paylaşabiliyorsun.Daha önceden başka bir arkadaşının duvarında paylaşabiliyordun.
    Ayrıca açıklama kısmına @ işareti koyduğunda arkadaşını etiketleyebiliyordun ama artık etiketleyemiyorsun...

• Son iki gündür bunun üstüne başka bir problem eklendi. Youtubedan video paylaşıyorum, sayfamda görünmüyor. Hareketler dökümünde var ama zaman tünelinde yok. 5 videodan 4 ünde bu şekilde oluyor. İyice içine ettiler face'in. B.k var zaten ikide bir arayüzünü, gizlilik ayarlarını falan dğeiştiriyorlar. Çalışan birşeyi kurcalayamayacaksın, kurtlu herifler.

• arkadaşlar videoyu paylaşdıktan sonra hareketler dökümüne geliyor paylaşdığımız ordan yanından çarpıdan zaman tünelinde öne çıkar diyoruz bu kadar sonra eğer uzun görünmesini istemiyorsanız yine en sağındaki çarpıdan zaman tünelinden önlerden kaldır diyorsunuz bu kadar.. yardımcı olduysam ne fayda..
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa artık facebook'un ilk günlerdeki halini özleyenler türk yapımı democratus, quup, furkey ve birde türkçe dil desteği sunan vk var ben yurt dışında yaşamama rağmen türk yapımı sitelere daha çok üye oluyorum neden amerikan şirketlerinin ağız kokusunu çekeyim ki? türkçe dilim var sorunum olsa anında türkçe cevap gelir. Ama türkiyede ingilizce bilen sayılı insan var yada başka bir değişle herşeyi anlatıp anlayabilen.

Videolar liste halinde malum. O listenin sağ üst kısmında bulunan aşağı ok simgesine tıklayın ve
    daha sonra "Youtube hareketlerini kaldır" yazısına tıklayın. Tüm youtube hareketleri için uygulanmasına dair bir
    pencere açıılacak onu da onaylayın.

Youtube paylaşımlarınız eski halide dönecek.
    eskiden youtube'dan bişe paylaştığın zaman, zaman tünelinde yerini alıyordu üsütne bişe paylaştığın zaman alt taraflarda kayboluyor gidiyordu yani zaman tünelinin tozlu geçmişine gömülüyordu bi nevi (ve böyle olması güzeldi)
    ama şimdi tekrar youtube vidyosu paylaştığın zaman ikisini birleştiriyor, yani taa bilmem ne zaman paylaştığım vidyoyu getirip youtube başlığı altında topluyor
    bilmiyorum ne zararı var ama beni rahatsız etti, çünkü ortaya alakasız bi görüntü çıkıyor, mesela bi hafta önce mevlana paylaşmışsın sonra gelip metallica turn the page paylaşıyorsun, ikisini youtube başlığı altında toplayıp tek karede gösteriyor.
    bu ne bohem bişeydir ya valla uğraşmaktan bıktım naparsa yapsın
    ama son yorumda arkadaşın dediği yöntem sorunu çözmüyor onu belirteyim, highlight muhabbeti ise bana pek uygun gelmedi çünkü highlight etmek istemiyorum önemli bir vidyo değil, sadece paylaşmak istiyorum...
    neyse sorun anlaşıldı herhalde çözümü varsa bilmek isterim, yardımcı olabilecekler pm atarsa çok memnun olurum
    şimdilik böyle kullanmaya devam
    teşekkürler..

• Konu hortlayacak ama bende oldu. Şöyle çözdüm. crome browser olarak Facebook oturum açtım fakat youtube paylaş tıkladığımda paylaşım seçenekleri gelmiyordu. Browser olarak aynı işlemi İnternet Explorer üzerinden yaptığımda sorun olmadı. Bir deneyiniz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.