Şimdi Ara

youtube video dolmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herhangi bir film sitesinden tek part 1080p filmi veya başka bir siteden videoları takılmadan izleyebiliyorum. Ancak youtube da 480p videoyu bile şuan takılarak izliyorum zamanla daha da yavaşlıyor gibi bir ara 720p takıla takıla izliyordum şuan 480p yi izleyemez durumdayım sebebi ne olabilir.
    Güncel speedtest socunu :
    http://www.speedtest.net/result/5103357510.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 20 Şubat 2016; 22:42:46 >

• Arph kullanıcısına yanıt
    Hangi tarayıcıdan bağlanmaya çalışıyorsunuz?

Bütün tarayıcılarda da aynı sorun mu var? Diğer tarayıcılarda da bir deneme yapınız.

Bugün de ekran kartı sürücüsü demekten gına geldi. :) Eğer Bütün tarayıcılarda aynı sorun var ise, ekran kartı sürücünüz güncel ise daha eski bir sürümünü, güncel değil ise en güncel sürümünü indirip kurun. Sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Şimdilik kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Hangi tarayıcıdan bağlanmaya çalışıyorsunuz?

Bütün tarayıcılarda da aynı sorun mu var? Diğer tarayıcılarda da bir deneme yapınız.

Bugün de ekran kartı sürücüsü demekten gına geldi. :) Eğer Bütün tarayıcılarda aynı sorun var ise, ekran kartı sürücünüz güncel ise daha eski bir sürümünü, güncel değil ise en güncel sürümünü indirip kurun. Sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Şimdilik kolay gelsin.

Sikinti butun tarayicilarda var. Dediginizi deneyecegim tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı modunu "yüksek performans"a almayı deneyin + chrome yerine firefox, yandex kullanın.
  • Şu sıralar alayımızda öyle. Turktelekom-Avea bırlesmesınden sonra cıddı bır yavaslama sorunu oldu. Akk da devrede zaten. Ay basını bekleyıp oyle uğraşmaklazım aslında
  • Tüm tarayıcılarda denendi hocam. Evde 2 farklı pc var android cihazlarda da denendi bütün hepsinde problem aynı.
    Dediğim gibi diğer sitelerin hiç birinde problem yok videolar gayet akıcı bir şekilde oynuyor. Tek sıkıntı youtube da ttnet mh yi aradığımda klasik DNS ayarı yaptırıyor bir çözüm üretme niyetleri yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arph

Tüm tarayıcılarda denendi hocam. Evde 2 farklı pc var android cihazlarda da denendi bütün hepsinde problem aynı.
    Dediğim gibi diğer sitelerin hiç birinde problem yok videolar gayet akıcı bir şekilde oynuyor. Tek sıkıntı youtube da ttnet mh yi aradığımda klasik DNS ayarı yaptırıyor bir çözüm üretme niyetleri yok zaten.

Modemı resetlemeyı deneyebılırsın. Ve modemın kanallarını 6,11 olarak deneyın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Video İzlerken Takılıyor
    12 yıl önce açıldı
    YouTube 8k video sorunsalı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VPN kullanmayı dene son olarak muhtemelen sorun çözülür tavsiyem Zenmate (Romanya)
  • Konuyu zortluyorum ama benim de aynı sorunum var arkadaşlar çözüm nedir?
    Fiber net kullanıyorum youtube 720p de açıyorum mesela 10 dakikalık vidonun 1 dakikası doluyor bekliyor öyle. Hepsi dolmuyor kısa süre sonra donuyor anlamadım neden böyle. Farklı tarayıcılardan da denedim sorun aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.