Şimdi Ara

YouTube tekrar kullanılan içerik yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yardımınız için çok sağolun bayaga yardımcı oldunuz teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızılelma12

Yardımınız için çok sağolun bayaga yardımcı oldunuz teşekkür ederim
    Rica ederim. Aslında senin durumun normalde sıkıntı yaratmazdı ama youtube kuralları çok katılaştırdı. Eline kamera alan bütün veletler youtube datalarını boş yere şişirdiği için youtube artık para kazanmayı çok zor açıyor. Çok şanssız bir döneme denk geldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızılelma12

İtiraz etme sakın videoya mahkemelik olursun
    neden ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Telife itiraz edildiğinde youtube'un artık yapacak bir şeyi kalmaz. Çünkü iki tarafta haklı olduğunun iddia ediyor. Bunu çözecek yer mahkemedir. Eğer karşı taraf 30 gün içinde itiraza rağmen hiç bir cevap vermez ya da hukuki yollara başvurmaz ise otomatik olarak haklı siz çıkarsınız ve telif kalkar. Ben çok itiraz ediyorum. Çünkü bazen millet kafasına göre telif atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 4 Eylül 2019; 15:21:10 >
  • Kardeşim, 12 yaşında falansın galiba YouTube'dan para kazanmak istiyorsan tek çaren daha önce hiç bir yerde yayınlanmamış görüntü ve sesler ile videolarını yayınlamak şarkı kullanıcaksan en baba 10 saniye, uymazsan ne mi olur? Hem para kazanamazsın hemde telif yer mahkemelerde uğraşırsın. Bak arkadaşlar ne güzel söylemiş kendi sesin kendi görüntün lazım. E o zaman herkes senin gibi haber videosu maç videosu şarkı videosu yüklensin parayı koysun.. Emek vermeden nasıl oluyor bu iş?

• zedegex kullanıcısına yanıt
    Boş yapma blader kaç yüz bin kişilik hatta milyonluk kanallar milletin videosunu izleyerek para kazanıyor

• cingozzz kullanıcısına yanıt
    Reis sana bir soru soracaktım ben senle konuşmamizin ardından YouTuba 2-3 video yükledim ve toplamda 350 k izlenme aldım ama işte bazı yerlerinde 20-25 saniye kadar kadın spiker konuşuyor videoda sanırım onun için para kazanma başvurusu yaptığımda yine tekrar kullanılan içerik dedi şimdi ben 1-2 tane özgün video yaptım ama iyi izlenme almış diğer 2-3 videoyu da silmek istemiyorum ama onlar olunca da tekrar kullanılan içerik diyor illla silmemmi lazım yoksa riskli olan bu videoları gizli moda geçirsem fayda sağlar mı yoksa illa silmekmi lazım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.