Şimdi Ara

YouTube'tan reklam engelleyici kullananlara siyah ekran önlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube'tan reklam engelleyici kullananlara siyah ekran önlemi
    Reklam engelleyicilerle YouTube'da video izlerken ekranın bazı anlarda tamamen siyaha büründüğünü ve bunun geçilemediğini rapor eden kullanıcıların sayısı artmaya başladı.

YouTube, reklamların yerine siyah bir ekran ekliyor

Bu da YouTube'un sunucu tabanlı reklamları test ettiğini gösteriyor. Reklam engelleyiciler videonun bir parçası olarak gösterilen sunucu tabanlı reklamları engelleyemiyor. Test edilen sunucu tabanlı reklamlar, reklam engelleyicilerin kullanıldığı sistemlerde reklam süresi boyunca siyah ekrana neden oluyor.

YouTube, yeni reklam özelliğini şu anda çok sınırlı bir kullanıcı kitlesiyle test ediyor. Şirketin, engellenen reklamlar yerine siyah ekranlar gösteren yeni bir teknoloji tanıttığı biliniyor. Reddit'teki kullanıcılar bu ekranların 6 ila 20 saniye sürdüğünü iddia ediyor.

Ayrıca Bkz.Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı sıralaması belli oldu

Bu durumun reklamları videonun bir parçası haline getiren ve atlanmasını zorlaştıran sunucunu teknolojisinden kaynaklandığı düşünülüyor. YouTube henüz teknoloji hakkında yorum yapmadı ancak yakın zamanda izleyicileri ve içerik oluşturucularını siber saldırılardan korumak için tarayıcı uzantıları için güvenlik standartlarını yükseltme hakkında bir açıklama yayınladı.

Bazı kullanıcılar kısa siyah ekranlardan rahatsız olmuyor ancak bu yenilik YouTube kullanıcılarını YouTube Premium'a yükseltmeye teşvik etmek konusunda oldukça istekli.

Kaynak:https://gagadget.com/en/482944-youtube-has-made-it-harder-to-watch-videos-when-using-ad-blockers-inserting-a-black-screen-in-place-of-adverts/

• Reklamlı vede içerik videolarında sınırlı ve seçici kullanıyorum.Reklam mevzusu beni rahatsız etmiyor.Rahatsız olanlar sanırım uzun saatler YouTube izlediklerinden olsa gerek şikayet ediyorlar.

Beleşçi tayfa sever reklam engelleyicileri.

• Vardır çözümü henüz yoksa bile çıkar yakında çözümü PC de işler daha kolay çözülebiliyor. Son 5-6 aydın iOS da da YouTube u ipa ile yükleyip kullanıyorum. 1080p 4k MP3 video müzik short indirme gibi özellikleri var. Reklam yok arka planda da çalışıyor. PC de de en son Adguard adblock çalışıyordu.
    X uygulamasınıda ipa ile yükledim bi ton özelliği var reklam yok video indirme vb şeyleri var imkanı olan kullansın. Düşük iOS sürümünde kalmanın avantajları. Arama kaydedici bile kullanıyorum.
    iOS 15.4 yüklü.

https://ios.cfw.guide/installing-trollstore/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 27 Temmuz 2024; 13:22:34 >

• Bulurlar gülüm, onun da çaresini bulurlar, hele bi yayımlayın, görsünler sadece 😎 Kusura bakma YouTube ama DOLANDIRICI reklamlarını bile ayırdedemiyorsun yada istemiyorsun??? Selçuk bayraktar Coin satıyor, mal YouTube.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi duyarlı bir arkadaş çıkar premium alın der 😅

• Brave browser indirin

• joven kullanıcısına yanıt
    Veya senin zamanın bol reklam izlemende sakınca yok. Bizlerin zamanı kıymetli ondan olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mhmt1180 kullanıcısına yanıt

öyle demese de, canlı yayın ve video izleme kanallarında destek adına reklamları izlemek değerli bir duruş olur

• omar-faruk O kullanıcısına yanıt

Tarayıcı ile alakalı bir durum yok

Edge, Firefox, Brave, Vivaldi, Opera gibi bir çok tarayıcıda aynı durum hakim

Plot uygulama başlatılmış reklam engelleyici kullanan belirli kesim seçilip denenmekte

YouTube'tan reklam engelleyici kullananlara siyah ekran önlemi
    YouTube'tan reklam engelleyici kullananlara siyah ekran önlemireddit
    From the uBlockOrigin community on Reddit: 📌 YouTube Detection, Ads & Breakages (2024 / 02 / 18) uBO solutions and related discussions ONLY (Mega Thread)
    https://www.reddit.com/r/uBlockOrigin/comments/1atwzem/youtube_detection_ads_breakages_2024_02_18_ubo

çerezler silinse de hala devam ediyormuş fakat ccleaner ile tam temizlik yapmak bazı kişiler için işe yaramış ama bazılarında sonuç hala aynı

modlar incelemek üzere bu durumu yaşayan insanlardan veri talep ediyor

• strathmorea kullanıcısına yanıt

Ben çok az kullanıyorum on saniyelik arada çıkan reklam az kullandığım için vaktimi çalmıyor.Sanırım sen çok kullanıyorsun zamandan dert yanıyorsun reklama takılmışsın.Vaktin çok kıymetliyse az kullanmaya bak.

• Yapmanız gereken tek şey Chrome ve chromium tarayıcıları çöpe atıp Firefox + Ublock ya da Librewolf (içindee otomatik ublock geliyor) yükleyip keyfinize bakmak.

• telefon için revanced yükleyip orjinal YouTubea patch atıp devam edebilirsiniz is tr de hizmetler gereksiz pahalı olmaya başladı youtube Spotify böyle kullaniyorum

• kirpi5234 K kullanıcısına yanıt

Tamam da burdaki olayı şuanlık hiçbirşey çözemiyor, Revanced bile. Tabi illaki bunu da çözerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Premium kullanıyorum. Çok az kullanmayı marifet olarak görmekte ayrı bir dumur. Sana az diğerine çok çıkmıyor reklam, sen kendini avutuyorsun belli ki. Premium kullanıyor olmasam reklam engelleyicili kullanırdım çünkü reklam izlemek istemiyorum.

• Ben premium aldım kafa rahat :D

• Eskiden TV'lerde reklam azdı artık 1 dk reklam çıkıyor.. premium almak sorun değil ama kredi kartı nosu girmek çok ugrastiriyor..

• strathmorea kullanıcısına yanıt

Çok kullanmakmı marifet oluyor.Ne yani işim gücüm yok sürekli YouTube gezineyim.Genç bakın mesele ücreti değil çok ihtiyaç duymuyorum izlediklerimde sınırlı öyle uzun uzadıya izlemem daha çok kısa içerikler uzun zaten sıkar.sanırım siz dizi ve film felan izliyorsunuz.

Ben ne dizi nede film izlerim YouTube üzerinden eğer film izlemek istersem iTunes 4k 1000 üzerinde satın aldığım filmleri izliyorum.

• termometre T kullanıcısına yanıt

Durum Instagramda da aynı, siyasi kişilikleri AI ile konuşturup milleti dolandırıyorlar. Reklamları incelemeden yapıştır geç yapıyorlar artık. Dolandırıcılar çatır çatır reklam basıyor.

Teknolojiden anlamayan veya yaşlı insanların kanıp zarar etmelerine yol açıyorlar.

Habere gelince onun da çözümünü bulurlar ne olacak, en kötü Revanced'ın videoya gömülü sponsorlara yaptığı gibi skip yaptırır o kısmı arada anlamadan atlar hemen.

Şu an bana gelmemiş öyle birşey ama genele geldiği zaman birileri birşeyler yapıp githuba atar hemen. Bu kedi-fare oyunu bitmez kısacası.

• Neymiş beleşçi tayfa reklam engelleyicileri sever miş miş. Tv de reklam izlemeyi nasıl sevmiyorsam nette de sevmiyorum boş vakti olan izlesin reklamını.

• Kendi mağazadından reklam engelleme uygulamarına baskı yapıp youtube'u ayrı tutturabilir. Peki dışarıdan uygulama yüklersek ne yapacak youtube efendi!!! Reklamları izlemeyeceğiz!!! Sattığın premium hesaplarla idare et aç gözlü youtube!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.